Hlavní obsah

Každá třetí žena má na prvním rande sex

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Ženy holdující internetovým seznamkám se podle amerických odborníků chovají dost nezodpovědně. Každá třetí z nich se totiž po seznámení s novým mužem nechá na prvním rande "na živo" přemluvit k sexu. A tři čtvrtiny z těchto sexuálně otevřených žen při něm nepoužijí kondom.

Článek

Z průzkumu mezi 568 ženami vyšlo najevo, že 27 procent z nich na první schůzce sice nesouloží, ale partnerovi ochotně poskytne nechráněný orální sex.

"Lidé se skutečně cítí uvolněněji jeden před druhým, když spolu na počátku dlouho mluví na internetu, je jedno, jestli je to na chatu, přes profily nebo na nějakém komunikátoru. Když si pomyslíte: ´Znám tu osobu, jsem si jistá, že je bezpečná.´ Pak mnohem méně myslíte na kondom. Ale jen proto, že s někým mluvíte na internetu, neznamená, že ho znáte. A také to neznamená, že nemá genitální bradavice a herpes. Musíte o těchto problémech s partnerem mluvit ještě před tím, než se s ním potkáte. Měli byste se sexu obávat, minimálně při prvních několika schůzkách. Je důležité mluvit o bezpečném sexu, ať už se potkáte v baru nebo na internetu," tvrdí Felicity Percivalová, redaktorka magazínu Woman´s Health, jedna z autorek studie.

Reklama

Související témata:

Související články

Rychlorande je řešením pro zaneprázdněné

Mnohým pro každodenní shon nezbývá čas na hledání partnera. Právě jim by se mohla hodit novinka v podobě tzv. rychlorande ve skupině. Už není třeba chodit...

Svobodní si potrpí na známost na jednu noc

Náhodné seznámení se vstřícnou ženou, která se nijak už při prvním setkání nebrání intimnímu sblížení, považuje většina svobodných německých mužů za zcela...

Výběr článků

Načítám