Hlavní obsah

Každá čtvrtá žena se na měsíc vzdá sexu, jen aby se pořádně vyspala

Nedostatek kvalitního spánku trápí stále více žen. I tak se dá zdůvodnit zjištění britské firmy Kalms Sleep, podle něhož by se každá čtvrtá žena s potěšením vzdala sexu na celý měsíc, jen kdyby se mohla dobře a pohodlně vyspat. Naproti tomu mužům se taková představa zdá být skvělá jen ve 13 procentech případů, píše server shortnews.de.

Foto: Profimedia.cz

Kvalitnímu spánku před sexem by dala přednost každá čtvrtá žena.

Článek

"Největšími problémy, které nedají lidem usnout, nebo je budí ze spaní, jsou nedostatek financí a také těžkosti v zaměstnání," píše se v závěrečné zprávě o výsledcích výzkumu.

Docela zajímavé jsou některé názory čtenářů, kteří na tuto zprávu reagují v diskuzi.

"Většinou se ženy zřejmě vzdávají sexu tehdy, pokud jim z toho plyne nějaká výhoda. A tak se skoro v každém výzkumu na podobná témata dočteme o ženách, pro které není sex důležitý. Někdy to ovšem bývá právě naopak - ženy souloží právě proto, aby pro sebe určitý prospěch získaly," píše se pod nickem Nobody 66.

"Jak mizerný je asi intimní život těch žen, které dají přednost spaní před sexuálními radovánkami," míní pisatel podepsaný CrazyCatD.

A nepochybně chlapík skrývající se pod nickem Suisse to rozštípl: "Já to vidím takhle: ženská bez sexu o nějakém dobrém spánku vůbec nemůže mluvit!"

Anketa

Vzdali byste se na měsíc sexu, jen abyste se konečně pořádně vyspali?
Ano, za pořádný spánek bych dal/a cokoliv
16,6 %
Ano, jednou za čas určitě
27,5 %
Ne, nejlépe dosahuji kvalitního spánku po kvalitním sexu
41,4 %
Ne, sex bych za nic nevyměnil/a
10,3 %
Teď ne, ale zatím netrpím nedostatkem spánku
4,2 %
Celkem hlasovalo 6875 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak lidský život ovlivňují biorytmy

Dokážete pracovat do pozdních nočních hodin, ale ranní vstávání je pro vás traumatickým zážitkem? Nebo naopak usínáte ještě před Večerníčkem? A ráno v půl...

Výběr článků

Načítám