Hlavní obsah

Jednasedmdesátiletá žena se vdala za 19letého studenta

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MAKUYU

Ani ve svých jednasedmdesáti letech se stařenka z Keni nevzdává svého práva na lásku. Když se zamilovala do devatenáctiletého mladíka, nijak se za své city nestyděla. Navíc zjistila, že i on jí lásku opětuje. Brzy ze vztahu byla svatba.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Požehnaná velikonoční várka ve formě 2016 lahví piva Pilsner Urquell dorazila do Vatikánu už pošesté.

Článek

Na novomanželský pár se okolí dívá skrz prsty, babička proto musí neustále dokola vysvětlovat, že není lovkyní mladých zajíčků, ale že svého chotě skutečně miluje.

71letá Nyanginda wa Ngugi opakuje, že ji k Jamesi Mburu Kamauovi poutá hluboký láskyplný cit. Manželé spolu žijí v domě starší ženy nedaleko města Makuyu v Keni.  

Hlava rodiny je nejmladší

Ani doma to však nemá žena jednoduché. Její syn Gicharu wa Ngugi, jemuž bylo nedávno třiatřicet, se jen těžce smiřuje s tím, že jeho otčím je o čtrnáct let mladší. Občas proto mezi oběma muži vypukne prudká hádka, neboť spolu sdílejí stejný dům.

Nyanginda ale na svého mladého muže nedá dopustit a brání ho před všemi svými pěti dětmi, které už mají své rodiny a jsou všechny starší než jejich nevlastní otec.  

Se školou je konec

Nyanginda všude prohlašuje, že její devatenáctiletý manžel si ji vybral proto, že si to přál Bůh. "Následoval hlas Pána."

Ani mladík o své lásce nepochybuje. Tvrdí, že se vzepře všem výhrůžkám, odporu i nenávisti, která na jeho hlavu padá. Jeho bohem přisouzenou manželku, kvůli které opustil studia, mu údajně nikdo nevezme.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Opustili byste kvůli manželství své studium?

"Nevrátím se už do školy. Nikdy. Zjistil jsem, že jsem celý svůj život žil ve lžích. Teď jsem objevil Boha a štěstí," řekl James. Jeho spolužáci jsou kamarádovým odchodem ze školních lavic zděšeni a manželstvím šokováni.

Anketa

Opustili byste kvůli manželství své studium?
Ano
18,9 %
Ne
67,1 %
Nevím
14 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3382 čtenářů.

Reklama

Související články

Svobodná Norka se má rozvádět

Plnými doušky vychutnávala veškeré svody, které skýtá svobodný stav, dvaadvacetiletá Norka. Humor ji přešel ve chvíli, kdy v dopisní schránce objevila...

Výběr článků

Načítám