Hlavní obsah

Je s tebou jen pro peníze, urážejí lidé baculku kvůli jejímu pohlednému muži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská influencerka Alicia McCarvellová před nedávnem na síti TikTok zveřejnila video, na kterém se se svým manželem Scottem chystají na svatbu jejich přítele. Video mělo za poměrně krátkou dobu více než 22 milionů zhlédnutí a k tomu opravdu velkou hromadu jedovatých poznámek na Aliciinu adresu. Proč? Protože zatímco její manžel je vysportovaný a velmi pohledný muž, ona je žena s kily navíc.

Foto: Profimedia.cz

Nikde není psáno, že láska je jen pro hubené.

Článek

Video začíná záběrem na manžele, kterak oba v ručníku stojí před zrcadlem. Následuje střih a oba jsou oblečeni, načež následuje jejich vzájemný polibek.

Zatímco Scotta většina sledujících označuje za velmi atraktivního sexy muže, jeho žena se k němu podle nejmírnějších hodnocení vůbec nehodí. Z několika desítek tisíc nepříjemných komentářů nejčastěji vyznívaly názory, že je s ní určitě jen pro peníze, že v jejich případě je láska opravdu slepá a podobně.

Líní, bez vůle a motivace a další stigmata panující o obézních, která jim ubližují

Zdraví

V reakci na nepříjemné příspěvky Alicia poukázala v prvé řadě na to, že její video je podobné mnoha jiným, a je si samozřejmě vědoma toho, proč se stalo virálním.

„Je to proto, že já a Scott rozhodně neladíme s obecnými měřítky vzájemné krásy,“ cituje její slova server Independent.

„Lidé se na nás dívají a okamžitě si cení Scotta víc než mě. Podle nich k sobě prostě nepatříme.“

„S Alicií naprosto souzním a chápu, co zažívá. I já jsem žena s velikostí plus size a zamilovala jsem se do ,průměrného‘ muže. Poznali jsme se přes seznamovací aplikaci Tinder a rovnou jsem se ho důrazně zeptala, jestli si je vědom toho, že mám kila navíc. A jemu to nevadilo. Do dvaceti let jsem nijak nerandila, kvůli své váze. S příchodem seznamovacích aplikací jsem si ale uvědomila, že mohu najít lidi, kterým moje váha nevadí, a že hubnutí není řešením k nalezení lásky,“ uvádí pro Independent editorka Laura Hampsonová.

Sedm velkých lží o boubelkách

Styl

A všem, kteří si myslí a tvrdí, že Scott je s Alicií jen kvůli penězům, ale i těm, kteří ironicky napsali, že Alicia musí „být opravdu zajímavá osobnost, aby přitáhla někoho jako Scott“, vzkazuje, že tím urážejí nejen Alicii samotnou, ale i všechny ostatní ženy, které se nepyšní ideální postavou.

Láska podle ní není výlučně jen pro lidi, kteří mohou nakupovat v obchodech s běžnými konfekčními velikostmi, nebo ty, kteří se mohou nazvat štíhlými. Láska je pro lidi všech tvarů a velikostí, protože milovat je přirozený lidský instinkt a každý by měl být schopen ho zažít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám