Hlavní obsah

Jaké šaty zvolily celebrity na dobročinný galavečer v Porto Cervu

V pátek 10. srpna proběhl v italském městě Porto Cervo nadační večer organizace UNICEF s názvem Summer Gala 2018. Tato velkolepá charitativní akce se neobešla bez velkého množství celebrit. Podívejte se s námi, jaké známé osobnosti akci přišly podpořit a jaké slavnostní šaty zvolily. Ty nejlepší a nejhorší kousky najdete v našem článku!

Foto: Profimedia.cz

Australská modelka Shanina Shaiková na UNICEF Summer Gala 2018

Článek

Caroline Daurová je v českých končinách ne příliš známá módní blogerka, ve světě ale slaví značný úspěch. Tato německá rodačka spolupracuje s nejznámějšími značkami a nesmí chybět na žádné módní akci - tudíž ani na Summer Gala, jejíž výtěžek bude využit na financování akcí společnosti UNICEF po celém světě.

Pro tuto příležitost si oblékla šaty libanonského návrháře Elieho Saaba, které patřily k jedněm z nejpovedenějších.

Klasický těsný živůtek byl doplněn nařasenou tylovou sukní z transparentního materiálu, který dal vyniknout blogerčině štíhlé postavě. Luxusní diamantové šperky se sice lehce tloukly se zlatou aplikací na šatech, nicméně podpořily tento slavnostní look.

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Caroline Daurová

Australská modelka Shanina Shaiková oblékla bohémskou róbu značky Jonathan Simkhai. Šaty působily něžným dojmem, nicméně kvůli navrstvení látky v oblasti boků měly lehkou tendenci rozšiřovat i modelčino jinak velmi štíhlé tělo.

Krásným detailem byl účes, který stylově korespondoval s šaty, navíc dal vyniknout jejímu půvabnému obličeji.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Shanina Shaiková

Zpěvačka Rita Ora zvolila pestrobarevné šaty návrhářského dua Ralph & Russo. Šatům dominovala spadlá ramena a rozparek, který se linul až k oblasti bikin.

Zpěvačka se rozhodla sladit lodičky s barvou šatů – a udělala dobře. Celý look byl sice lehce extravagantní, nicméně skvěle zapadal do jejího stylu. Diamantové prsteny a náramek už byly jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rita Ora

Modelka Emily Ratajkowski akci navštívila v odvážné poloprůhledné róbě – podobným stylem je ostatně proslulá. Nutno říci, že šaty perfektně kopírovaly modelčinu siluetu a působily elegantně.

Jediným minusem celého outfitu byly boty s vázáním kolem kotníku, které neladily s šaty a modelku opticky zkracovaly.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Herečka známá ze série filmů Rychle a zběsile - Michelle Rodriguezová - zvolila saténovou róbu ve zlaté barvě, která sice krásně ladila k její barvě pleti, nicméně střih působil lehce zastarale a ne příliš lichotivě, zejména v oblasti pasu.

Místo lodiček mohla zvolit páskové sandálky, které by jí opticky protáhly nohy, které vystavila v odvážném rozparku.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Michelle Rodriguezová

Zpěvačka Nicole Scherzingerová tentokrát vsadila na špatnou kartu. Červené šaty složené ze saténového crop topu a červené sukně vypadaly lacině a Nicole v nich působila spíše jako princezna Jasmína z pohádky o Aladinovi.

Nevkusně působil i šněrovací rozparek na sukni vytvořený z mašle, a totéž platilo i o obrovském koktejlovém prstenu na zpěvaččině ruce.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Nicole Scherzingerová

Foto: Profimedia.cz

Jedna z účastnic charitativní akce při oficiálním focení

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám