Hlavní obsah

Jak zintenzivnit prožitky z orálního milování

Novinky, ald

Orální sex považuje mnoho žen za příjemnou součást předehry. Ne každá však díky němu zažívá orgasmus. Přitom stačí, když vyzkoušíte pět jednoduchých triků, díky kterým se orgasmus dříve nebo později dostaví.

Foto: Profimedia.cz

Orální sex

Článek

Neexistuje žádné nepsané pravidlo, které by říkalo, že orální sex musí skončit orgasmem. Přesto většina žen po slastném vyvrcholení touží, a nechce se smířit s myšlenkou, že jim orgasmus není přán. Zároveň i pány může frustrovat, že své partnerce „nedokážou“ nabídnout nefalšované potěšení.

Pokud se vám orgasmus během orálního dráždění zatím vyhýbá, vyzkoušejte alespoň jednu z těchto pěti poloh.

1. Zvedněte boky

Možná už z misionářské polohy víte, že malý polštářek pod boky je hotový zázrak. Jakmile se partner sesune k vaší vagině, položte si pod sebe polštář. Právě ten způsobí, že partner bude mít lepší přístup k vulvě a klitorisu. Pak už stačí, když se náležitě uvolníte, a orgasmus se může nečekaně objevit. „Dobrý orální sex je o zvoleném úhlu,“ dodává sexuální terapeutka Megan Fleming pro Health.

Sexuolog Jaroslav Zvěřina: Orální sex je příjemné zpestření i riziko

Vztahy a sex

2. Partner na kolena

Většina párů si orální sex užívá vleže. Zkuste zajeté schéma pro jednou změnit a během orálního sexu stůjte, zatímco váš partner bude klečet. Pocit „zmocnění“ ve vás může vyvolat dosud neobjevené emoce, které se následně mohou přetavit v silný orgasmus. Případně si váš partner může lehnout a vy nad ním klečet.

Co se děje s ženským tělem při orgasmu

Vztahy a sex

3. Na všech čtyřech

Psí poloha, někdy nazývaná jako poloha zezadu, je skvělým způsobem, jak poznat nové možnosti orálního sexu. Dostaňte se do této polohy a nohy široce roztáhněte. „To vám umožní, abyste se během orálního sexu přibližovala ke svému partnerovi a koordinovala tlak, který partner při stimulaci vaginy vytváří,“ radí Megan Fleming. Zároveň dodává, že jde o skvělé cvičení na vnitřní stehna.

Časté důvody, kvůli kterým ženy nedosahují orgasmu

Vztahy a sex

4. Zapojte své prsty

Říkal někdo, že orální sex je práce jenom pro jednoho? Pokud se nemůžete dostat do správné nálady, pak nic nebrání tomu, abyste použila i své prsty. V momentě, kdy se váš partner bude starat o vulvu, vy můžete prsty stimulovat oblast klitorisu. Společnými silami pak dojdete ke slastnému orgasmu, který možná bude i dvojitý.

Pozice z jógy pro lepší sex

Zdraví

5. Neklasická klasika

Ležet na zádech, zatímco se váš partner stará o vaginu, je klasika, která nikdy nevyjde z módy. Zároveň jde ale o pozici, ve které se mnoho žen nedokáže patřičně uvolnit. V případě, že nechcete příliš experimentovat, zkuste pozici lehce vylepšit – například páskou přes oči. Zavažte si oči a následně nechte partnera, aby dělal všechno, co mu dovolíte.

„Jakmile si zavážete oči, začnou lépe pracovat vaše další smysly,“ dodává sexuální terapeutka. V této poloze se navíc nemusíte zbytečně kontrolovat, a tak může k orgasmu dojít už po krátké chvíli.

Reklama

Související témata:

Související články

I misionářská poloha může být zábavná

Misionář sice nepatří k těm nejkreativnějším sexuálním pozicím, přesto dokáže překvapit. Pokud jste tedy nad misionářskou polohou zlomili hůl a považujete ji...

Výběr článků

Načítám