Hlavní obsah

Jak se úspěšně připravit na první rande

Novinky, bok

První rande s vytouženým protějškem je důležitý okamžik, který dokáže pozitivně nebo negativně ovlivnit další vývoj vztahu. Každý chce udělat ten nejlepší dojem, ne vždy se to ale povede. Vědci se proto zaměřili na roky prověřené situace, které mohou nejen stydlivějším jedincům na prvním rande pomoci k úspěchu.

Foto: Profimedia.cz

Jak zvýšit své šance na úspěch při první schůzce?

Článek

Základem prvního rande je taková úspěšnost, aby mohla být i schůzka další, během které by se vztah dále rozvíjel. Jak se ale připravit, aby vše klaplo a nenastal nečekaný trapas? Nechte se inspirovat odborníky ze serveru Askmen, kteří především pro muže sestavili přehled spolehlivých způsobů prověřených časem.

Budete-li se držet jejich rad, je prý úspěch zaručen. A to i ve chvíli, kdy na přípravu nemáte příliš času. Stačí i pouhá půlhodinka před samotnou schůzkou, aby se vaše šance zvýšily.

Potvrďte si své plány

Prvním hlavním bodem úspěšné schůzky je, aby vůbec byla. Pokud máte dopředu naplánovanou nějakou rezervaci, například v luxusní restauraci, raději se ještě jednou ujistěte, že platí. Nebylo by milé na místě zjistit, že na stejný stůl má rezervaci třeba i někdo jiný.

Chcete-li si úspěch zajistit, mějte v záloze náhradní plán pro případ, kdyby náhodou něco neklaplo. I taková romantická pikniková večeře v parku může mít své kouzlo.

Neočekávejte příliš mnoho

U prvních schůzek tajně doufáme, že vše dopadne podle našich představ. Mnohé "nadnesené" sny ale nedojdou nikdy naplnění, a vy tak budete jedině zklamaní. Proto raději stůjte nohama pevně na zemi a své cíle si stanovujte s realistickým pohledem na věc. Každý sebemenší úspěch vás pak o to víc potěší.

Pozor na oblečení

Výběr oblečení je také částečným klíčem k úspěchu. V upraveném obleku nebo třeba jen v elegantních džínách a košili budete rozhodně vypadat lépe než v ušmudlaném triku, ale i tady je třeba dát si pozor na malé drobnosti.

Raději si vyhraďte více času a své oblečení si pečlivě upravte ještě před schůzkou, i taková pečlivě vyžehlená košile může přidat "nějaké ty bodíky navíc".

Upravený vzhled

I když některým ženám může několikadenní strniště na mužské tváři nebo rozčepýřený účes vyhovovat, nelze na to spoléhat. Proto je i úpravě svého zevnějšku třeba věnovat nějakou tu pozornost.

Malá svačinka

Jdete-li na první rande někam do restaurace, určitě si objednáte něco dobrého, není ale vhodné jít s naprosto prázdným žaludkem. Už jen proto, že ne každá žena by mohla mít pochopení pro vaše hlasité projevy hladu, případně pro překotné hltání pokrmu, na který jste čekali déle, než bylo zdrávo.

Pozitivně se nalaďte

Ne každý muž bere první rande s ledovým klidem, a tak je možné, že se několik hodin před samotnou schůzkou bude cítit nervózní. Tady odborníci radí jednohlasně, pozitivně se nalaďte. Nemyslete na to, co by se mohlo pokazit. Jste-li opravdu ve stresu, pusťte si před odchodem z domu na chvíli nějakou veselou komedii, která vám zvedne náladu. A hlavně, věřte si. Už to samo je velký krok k úspěchu.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se nejsnáze zbavit nechtěného nápadníka

Někteří pánové si zkrátka myslí, že ne znamená ano, a neodradíte je, ať děláte, co děláte. Je jedno, jestli se na vás někdo lepí na baru, případně si domluvíte...

Výběr článků

Načítám