Hlavní obsah

Jak se stát pro manžela tou nejlepší milenkou

Novinky, das

Mnohé ženy si nevědí rady, jak učinit své muže šťastnými, tak aby jim i po letech byli věrní. Podle zakladatelky školy pro vdané ženy, kde se manželky učí chovat jako milenky, Sarah Symondsové, to přitom není složité. Ženy by měly vynaložit mnohem větší úsilí v ložnici než v kuchyni.

Foto: Profimedia.cz

Důležité je, aby ženy byly co nejaktivnější v ložnici a nejde jen o sex a milování.

Článek

Podle Sarah Symondsové jsou potřeby mužů v podstatě velmi jednoduché a když budou ženy dostatečně chytré, mohou tyto potřeby snadno uspokojit a zabránit tak mužským  nevěrám.

Mezi ty nejdůležitější mužské potřeby patří dostatek jídla, spánek a pak také pokušení. Z čehož jasně vyplývá, na co se ženy musí zaměřit. "Každý vztah potřebuje údržbu a péči, což většina párů značně podceňuje a to je samozřejmě špatně," vysvětluje pro Daily Mail Sarah.

"K manželství by mělo být přistupováno naprosto stejně jako k zaměstnání. Jakmile jedinec obdrží pracovní úkol, měl by každý den vynaložit maximální úsilí k jeho splnění. Jedině tak má šanci, že si práci udrží. A podobně je nutné se chovat i v manželství, jinak hrozí velké riziko nevěry," dodává Symondsová.

Nejde jen o sex a milování

Důležité je, aby ženy byly co nejaktivnější v ložnici, a nejde jen o sex a milování. Ženy musí být i láskyplnými a dobrými posluchačkami. Měly by se mužů ptát, jak se celý den měli a kromě naslouchání je podporovat i v jejich názorech.

Sarah Symondsová byla letitou milenkou známého šéfkuchaře Gordona Ramsaye. Založením své školy pro manželky by tak ráda odčinila své chování. Zároveň by ráda přispěla k nižší rozvodovosti a k větší míře šťastných manželství.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám