Hlavní obsah

Jak ozvláštnit sexuální život aneb Nezapomínejte na rychlovky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že rychlý, spontánní sex bez předehry a plánování si může vychutnat možná tak muž, ale žena ani omylem? Mýlíte se! Tzv. rychlovky mohou být zábavné, vzrušující, a navíc prohloubí váš vztah s partnerem, dokonce zlepší i váš sexuální život. Nevěříte? Vysvětlíme vám, jak je to možné.

Foto: Profimedia.cz

Rychlovky si dokážou užít i ženy.

Článek

Rychlovky rozhodně nemohou nahradit kvalitní sexuální život. Mohou ho ale ozvláštnit, zlepšit a v některých případech i opět nastartovat. Nebojte se je proto do svého života zařadit. Uvidíte, že se to vyplatí.

Jak na to? 

Možná vás napadá jedna otázka. Jak rychlovky zařadit do běžného sexuálního života? Někdy stačí krátký čas předtím, než se společně uložíte do postele, jindy zase deset minut volného času před příchodem vašich přátel. Dobrým ´návodem´ je i společná sprcha po ránu, která vás oba příjemně naladí.

Spontánní sex je posilovač energie

Znáte situace, kdy se vám v životě přihodí něco neočekávaného, a vy z toho máte radost? Stejné je to s rychlovkou. Právě ta totiž naruší stereotyp všedního dne v pozitivním slova smyslu. Garantujeme vám, že až se po ní vrátíte do kolotoče všedních starostí, určitě je budete řešit s lehčí hlavou.

Budete po sobě toužit 

V dlouhodobých vztazích je naprosto přirozené, že se po čase vzájemná touha utlumí a sex se stává méně častým. Pokud potřebujete zažehnout nový oheň, věřte, že rychlovky jsou na to jako dělané.

Reklama

Související témata:
Rychlovky

Související články

Drobnosti, díky kterým upevníte svůj vztah

Mnozí lidé tvrdí, že sex je ve vztahu potřebnou, nikoli však nejdůležitější věcí, pro jiné je naopak sex základem celého vztahu. Ať už je to jakkoli, jedno je...

Výběr článků

Načítám