Hlavní obsah

Jak dostat v posteli přesně to, co chcete

Novinky, bok

Sex je podstatnou součástí vztahu. I když není tím jediným, o čem by měl svazek dvou lidí být, kvalita a prožitky při milování vztahu pomohou, nebo ho naopak mohou zničit. Málokterá žena ale dokáže otevřeně říct, co by se jí v posteli líbilo. Docílit toho přitom nemusí být tak těžké.

Foto: Profimedia.cz

Ne každá žena je při milování spokojena. Tajná přání a touhy se ale bojí partnerovi prozradit.

Článek

Otevřenost lidí mluvit s druhými téměř o čemkoli doznala během let rozhodně pozitivního vývoje. Co se ale týče sexu, tady jako by se čas zastavil. Lidé, kteří jsou jinak výmluvní, najednou nedokážou i dlouholetému partnerovi říct, co se jim v posteli líbí, co by chtěli zkusit a po čem tajně touží.

Vyjádření sexuálních tužeb ale nemusí být vůbec nepříjemné, nebo dokonce trapné, jak se mnozí obávají. Sexuoložka Ava Cadellová pro server Health uvedla několik rad, jak se trapné situaci vyhnout.

Řekněte to během předehry 

Chcete, aby partner dělal něco jinak, případně chcete zkusit v posteli něco úplně nového? Pak s tím nečekejte až na chvilku největšího roztoužení, ale navrhněte (ukažte, naznačte...) to už během předehry. Jen chvilku před dosažením vrcholu by to mohlo naopak zničit tu správnou náladu a rozpoložení, radí sexuoložka.

„Předehra je tím nejlepším okamžikem. A není to jen okamžik v průběhu sexu. Předehra může být i romantická večeře, když se líbáte při vchodu do bytu, ale svým způsobem i každá intimnější chvilka, kdy jste s partnerem o samotě,” dodala.

Sex jako hra 

Pokud máte obavy z toho, co by partner řekl na váš konkrétní návrh, zkuste nechat rozhodnutí na něm. Sestavte krátký přehled toho, co byste chtěla zkusit, a nechte ho, ať si sám vybere. Udělejte z toho jednoduše malou hru.

„Muži mají rádi na výběr. A je jedno, jestli půjde o svůdný soukromý striptýz, novou sexuální pomůcku nebo novou polohu při milování. Možnost volby je nejzábavnější způsob, jak dosáhnout něčeho, co žena sama chce. Většinou je to pak výhra pro oba dva,” vysvětlila Cadellová.

Průvodce

Chcete zkusit něco nového, ale nevíte, jak na to? Někdy pomůže i malý rádce. Pokud jde o nové pozice, může to být sexuální příručka. Pomoci ale mohou i romantické či přímo erotické romány nebo filmy.

Pokud ani to nebude stačit, zkuste zapojit někoho třetího - jak jinak než sexuálního poradce. Někdy stačí jen o svých touhách mluvit s někým, kdo poradí, jak se otevřít jeden druhému.

Komplimenty 

Aby byly sexuální prožitky takové, jaké chcete, je třeba, abyste byli spokojeni při milování oba. Jak si to jeden neužije, nebude z toho moc mít ani ten druhý.

Jak tedy docílit vlastního potěšení? Chvalte partnera. Když bude mít pocit, že vás v posteli uspokojuje, a líbí se vám, co dělá a jak se v posteli chová, bude mít snahu v tom pokračovat. A možná začne dělat i něco víc. Totéž samozřejmě platí i pro muže.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

I muži prý v posteli předstírají

Ne vždy v životě dostaneme všechno, co chceme. Abychom si nepřipadali hloupě nebo nevypadali v očích ostatních jako chudáci, tak předstíráme. Že se máme lépe,...

Chování, které do postele nepatří

Sex by měl bavit. Jenže někdy stačí jedno slovo či špatné chování a rázem je po zábavě i milování. Podívejte se s námi na nejčastější chyby, které partneři...

Výběr článků

Načítám