Hlavní obsah

Jak dostat do chomoutu starého mládence

Novinky, das

Okouzlit typického starého mládence není až tak složité, jak by se na první pohled zdálo. Udržet si ale dlouhodobě jeho zájem a dotlačit ho poté do chomoutu, bývá téměř nemožné.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

George Clooney zatím dlouho s žádnou ženou nevydržel. Na fotce se svou aktuální přítelkyní Stacy Keiblerovou.

Článek

Za staromládence lze považovat muže, jenž zůstává i v době, kdy jeho vrstevníci již dávno založili rodiny, stále svobodný a nemá potřebu na tom nic měnit. Samota je tedy jeho životní volbou, ve které se cítí nejlépe.

Volnost a nezávislost mu umožňuje se naplno věnovat práci i koníčkům. Svou úlohu hrají i peníze. Svobodní a nezadaní muži se nemusí ohlížet na rodinu, a veškeré finance tak mohou investovat jen do sebe, svých koníčků a svého volného času.

Foto: Petr Horník, Právo

Karel Gott

Samota také nabízí klid, pohodu a umožňuje tak po náročném pracovním dni vypnout. Člověk se nemusí zpovídat z toho, proč neuklidil ponožky, hrnek od snídaně ani proč nemá touhu jít na nákup. Pokud staří mládenci chtějí v klidu relaxovat, mají možnost. Chtějí-li se odreagovat při sportu nebo se pobavit s přáteli, nikdo je neomezuje ani nehlídá.

Starý mládenec jako nesmrtelný svůdník

I staří mládenci svádí, koketují a milují spoustu žen, jednoduše se jen nechtějí vázat. Ženy tak vnímají dost často jen jako rozptýlení či svou vlastní prestiž. Není tedy divu, že je okolí mnohdy považuje za lehkomyslné proutníky, kteří si se ženami pouze užívají.

Realita je ale taková, že i sebevětšího samotáře nespoutanost a svobodomyslnost přestane jednoho krásného dne bavit a uspokojovat, a zatouží se usadit. Pokud na něj žena narazí právě v tento okamžik, má reálné šance, že ho dostane do chomoutu.

Stačí, když takovému muži dá volnost, nebude mu zakazovat flirtovat se ženami a přikazovat jiné činnosti, ale naopak ho bude maximálně podporovat v kariéře a zájmech. Někdy starého mládence o výhodách života v páru přesvědčí až společný potomek. Hrdý otec najednou začne svět i matku svého dítěte vidět úplně jinak.

U samotářů by ženy měly mít na mysli jedno – muži se nechtějí ženit, ne kvůli svatbě, ale ze strachu, že se ožení se špatnou osobou. Pokud žena tedy dokáže svého partnera přesvědčit o své nenahraditelnosti, není pochyb o tom, že dožene do chomoutu sebevětšího samotáře.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám