Hlavní obsah

Italové mají rádi sex v práci víc než ostatní Evropané

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Italové se uchylují k sexuálním hrátkám na pracovišti výrazně častěji než ostatní Evropané - alespoň to tvrdí průzkum, který vypracovala agentura Monster. Z ankety, v níž odpovídalo přes 17.000 Evropanů, vyplynulo, že 16 procent Italů se k sexu na pracovišti uchyluje celkem pravidelně.

Článek

Na místě, kde k tomu dojde, v zásadě nezáleží - vhodný je jednoduchý pracovní stůl stejně jako konferenční místnost či dokonce komora na smetáky.

Pokud jde o obyvatele ostatních evropských zemí, stejným praktikám se na pracovišti oddává jen deset procent respondentů.

Asi 20 procent evropských mužů a žen podlehlo sexu na pracovišti alespoň jednou v životě; dalších deset procent se ale takovému potěšení oddává pravidelně, vyplývá z průzkumu.

Italský šéf agentury Monster Corrado Tirassa ze zjištěných údajů vyvozuje, že Italové jsou "dezorganizovaní". Tvrdí, že by se měli "víc zaměřit na potěšující věci mimo pracoviště".

S tím ale nesouhlasí pracovní sociolog Domenico Di Masi. Podle něho má spojování sexu a práce za následek vyšší produktivitu, nikoli opak.

Reklama

Související témata:

Související články

Pozvání na drink zabírá nejlépe

Podle posledních průzkumů lze ženy či dívky nejsnadněji obměkčit pozváním na chutný nápoj. Námluvy mají podle internetového zpravodajství Ananova největší...

Francouzi podporují otevření nevěstinců

Většina Francouzů se domnívá, že by v jejich vlasti měly být opět povoleny nevěstince. Důvodem je zpřísnění trestů za pouliční prostituci, které nedávno ...

Výběr článků

Načítám