Hlavní obsah

Ind si vynutil svatbu trucováním ve studni

DILLÍ

Nezvyklý nátlakový prostředek na rodiče zvolil osmnáctiletý indický mladík, který se toužil oženit. Radžeš chtěl napodobit své okolí, v němž se vyskytovali převážně jeho zadaní a ženatí kamarádi. Mladému Indovi se však stále nedařilo přesvědčit rodiče, aby i jemu vystrojili veselku.

Článek

Radžeš začal své rodiče podezírat, že se vůbec nezajímají a nestarají o budoucí manželský život svého syna. Vzal proto věci do vlastních rukou a rozhodl se, že na ně vyvine nátlak.

Spustil se do studny a z jejího dna pohrozil, že spáchá sebevraždu, pokud mu rodiče nenajdou nevěstu a neuspořádají svatbu.

Doposud liknaví rodičové vzali hrozbu svého syna vážně a začali jednat. Brzy přijali nabídku rodiny ze sousední vesnice a mladík po osmačtyřiceti hodinách vylezl ze své trucovny. Svatba se konala v hinduistickém chrámu za účasti spousty hostů.

Reklama

Související články

Indičtí pivaři dostanou kondomy zdarma

Indie je zemí, kde žije druhá největší populace nakažených osob virem HIV, který způsobuje smrtelný AIDS. Jedním z důvodů šíření nemoci je nechráněný sex,...

Z nešťastné lásky upálil svatebčany

Muž z Indie, jímž pohrdala rodina jeho vyvolené, se pomstil založením ohně na svatbě, kde měl původně vystupovat jako ženich. Do jeho role si totiž nevěstini...

Výběr článků

Načítám