Hlavní obsah

Ideální muž by rozhodně neměl být dokonalý

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z většiny dosavadních průzkumů vycházelo, že za nejpřitažlivější muže jsou považováni černovlasí, modroocí, upravení dlouháni. Ovšem nejnovější studie dokázala, že ženy upřednostňují zcela něco jiného.

Foto: Reuters

Brad Pitt je s vousy a šedivými vlasy pro mnohé ženy ještě přitažlivější než dříve.

Článek

Ženy nehledají dokonalé muže, jak se snaží mnohdy média lidem podstrčit. Hledají spíše mužnější typy, které nejen že nevypadají upraveně a uhlazeně, ale také je zajímají i jiné věci, než jen starosti o svůj vzhled a své úspěchy.

Až 91 procent žen touží raději po muži s chybami, než po panu "dokonalém". A většina žen upřednostní i nepořádného chlapa, který o sebe nebude tolik dbát, hlavně když k nim bude pozorný a dokáže dát najevo své city.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalista David Beckham je tváří spodního prádla Armani

Ženy vítají přirozenost

Podle serveru Onepoll.com, který vyzpovídal přes 2 500 žen, ženy skutečně upřednostňují především mužnost a přirozenost. Metrosexuálům tedy z pohledu žen prostě odzvonilo.

Ženy mají jednoznačně raději skutečné chlapy, kteří se nestydí za své ochlupení ani za své jiné nedokonalosti. Vždyť až dvě třetiny žen upřednostňují přirozeně chlupaté muže a dokonce 43 procent žen miluje mužské strniště a vousy na tváři.

A téměř polovině žen je přímo odporné, když muž sleduje svou váhu a kouká na to, co jí a nejí, aby náhodou nepřibral. Či bez nagelované hlavy nevynese ani koš s odpadky.

Foto: Profimedia.cz

Robert Pattinson vyhrál v anketě časopisu Glamour o nejhezčího muže světa.

Mužnost vyvážená citlivostí

Muži by měli být však také citliví a umět dávat najevo své city. Ženám se líbí, když se s nimi muž dívá na romantické filmy a nebrání se slzám, tak jako si rád přečte nějakou zajímavou knihu.

Vzhled pro ženy tedy není tak důležitý, jako přívětivá tvář plná záhadnosti a tajemnosti, kterou ženy touží nějakým způsobem rozklíčovat.

Foto: Profimedia.cz

Johnny Depp se v anketě umístil na 2. místě.

Co ženy na mužích nejvíc přitahuje
1. Strniště či vousy na tváři
2. Podivínské chování
3. Chlupatý hrudník
4. Čtení krásných knih
5. Pláč při romantickém filmu
7. Zpívání při poslechu hudby či tanci
8. Šedivé vlasy
9. Pocity štěstí a spokojenosti po sportovním tréninku
10. Vášeň pro sport či sportovní klub

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám