Hlavní obsah

Hvězda Schindlerova seznamu je bez partnerky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DUBLIN

Hvězda filmu Schindlerův seznam a idol tisíců žen, Ralph Fiennes, je opět nezadaný. Ralph Fiennes (43) a Francesca Annisová (61) se totiž po jedenácti letech rozcházejí. Advokáti Annisové potvrdili, že je zpráva pravdivá.

Článek

Herečka prohlásila, že se hodlá soudit s listem Daily Mail. Důvodem je vpád do soukromí vztahu dvojice a jeho očerňování. Rozchod přichází krátce poté, co se roznesly zvěsti o Fiennesově pletkách s jednou mladou zpěvačkou.

Když se před jedenácti lety seznámili, Fiennes opustil svou manželku Alex Kingstonovou a Annisová opustila svého partnera, fotografa Patricka Wisemana.

Velký věkový rozdíl

V interview publikovaném minulý rok, odmítla herečka věkový rozdíl komentovat. "Ralph a já jsme spolu deset let, ať se stane cokoli, tak jsme měli velmi hezký, odlišný vztah a prožili jsme hezké chvíle."

Fiennes byl v Oskarových nominacích za snímky Schindlerův seznam a Anglický pacient. Annisová byla několikrát nominována na ceny Bafta za její televizní práci a je mimo jiné i uznávanou divadelní herečkou. Annisová se objevila například ve filmech Duna nebo Libertine.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám