Hlavní obsah

Dvacet let bydleli v jednom městě, zamilovali se do sebe až při cestování na druhém konci světa

Novinky, lin

Charlie Pauly a Lauren Cliffeová vyrůstali dvacet let ve stejném britském městě, ale ani jednou spolu nemluvili. Seznámili se až při svých cestách po Austrálii a okamžitě se do sebe zamilovali. Jejich společné fotky z cestování se staly ihned hitem Instagramu. Pár tak mohl opustit své zaměstnání a věnovat se pouze vlastnímu byznysu, který je zaměřený na cestování a marketing.

Foto: Profimedia.cz

Charlie a Lauren se do sebe zamilovali při toulkách po Austrálii.

Článek

„Je to vlastně legrační. Oba jsme byli na dovolené a potkali jsme se v místním obchodním centru. Znali jsme se z Peterborough ve Velké Británii jen lehce od pohledu, ale nikdy jsme spolu nemluvili. Když jsme se ale potkali v Austrálii, začali jsme mluvit o cestách a pak se domluvili na rande. Po pár schůzkách jsme už věděli, že jsme spřízněné duše, nejen co se cestování týče,” říká pár pro Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Své zážitky sdílí na sociálních sítích.

Po návratu do Anglie mladý pár přemýšlel, jak si našetřit na novou cestu. Rozhodli se založit si novou značku oblečení "Wanderers & Warriors", kterou propagovali i na svém Instagramu, jenž se ukázal jako dobrý nápad. Krátce poté přeměnili i svůj volnočasový blog na stránku o cestování, což se později ukázalo rovněž jako dobrá volba, a pár tak zanedlouho mohl vyrazit na první společnou cestu.

Foto: Profimedia.cz

Společně objevují krásná místa.

Jako první zastávku zvolili Indii, která podle jejich slov otestovala jejich osobnosti, trpělivost i samotný vztah. Po této zkušenosti spolu v minulém roce navštívili dalších sedm zemí a letos jich mají v plánu rovnou deset. Mezi jejich nejoblíbenější destinace patří Filipíny nebo indická Bombaj. Momentálně ale za svůj výchozí bod považují Bali, odkud se vydávají na nová dobrodružství.

„Rádi každé zemi věnujeme alespoň měsíc, abychom toho zvládli navštívit co nejvíc. Stačí nám k tomu jen batoh, jsme dost nenároční,“ vysvětlují Charlie a Lauren.

V současnosti má pár přes devadesát tisíc fanoušků a jejich počet stále roste. „Doufáme, že lidem ukážeme, že cestování je přístupné všem a je mnohem jednodušší, než si možná myslíte. Pokud tvrdě pracujete a máte rádi to, co děláte, pak není nic nemožné,“ dodávají. Podívejte se na jejich fotografie z nejrůznějších míst světa.

Foto: Profimedia.cz

Charlie a Lauren na cestách

Foto: Profimedia.cz

Pár navštívil mnoho míst.

Reklama

Výběr článků

Načítám