Hlavní obsah

Deset nejpřitažlivějších mužů planety

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Každým rokem americký společenský magazín People vyhlašuje anketu o nejpřitažlivějšího muže planety. Pro rok 2011 vyhrál herec Bradley Cooper, který sesadil z trůnu Ryana Reynoldse. Bývalý přítel Renée Zellwegerové je z titulu nadšený, ale tvrdí, že jsou dny, kdy vypadá naprosto odpudivě.

Foto: Profimedia.cz

Bradley Cooper

Článek

„Myslím, že je skvělé, že chlap, který nevypadá jako model, může mít tento titul. Mám dojem, že jsem decentně vypadající muž. Někdy vypadám skvěle, někdy naopak naprosto příšerně,“ tvrdí šestatřicetiletý Bradley.

Cooperovi zemřel letos v lednu otec, poté si k sobě přestěhoval matku Glorii, což nerozdýchala Renée Zellwegerová a rozešla se s ním.

„Hned jak jsem se o tom titulu dozvěděl, věděl jsem, že bude moje máma velmi šťastná,“ dodal Cooper.

Bradleyho mnozí spojovali poslední týdny také s Jennifer Lopezovou, ale jsou prý jen přáteli. „Když jste svobodným mužem a jste v této branži, jste považováni za hráče. Ale já se nevnímám jako sukničkář,“ dodal Cooper.

Titul nejpřitažlivějšího muže planety v minulosti získali také George Clooney, Brad Pitt nebo Mel Gibson, který se stal vůbec prvním držitelem tohoto titulu.

Nejpřitažlivější muži světa podle magazínu People

Anketa

Který muž se líbí nejvíc vám?
Bradley Cooper
20,1 %
Liam Hemsworth
8,1 %
Idris Elba
0,9 %
Justin Theroux
0,8 %
Chris Evans
1,6 %
Tim McGraw
2,2 %
Josh Charles
0,3 %
Joel McHale
0,4 %
Jason Momoa
14,2 %
Ryan Gosling
8,4 %
Nikdo z nich
43 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 15401 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám