Hlavní obsah

Deset nejhorších sexuálních prohřešků žen aneb Jak to vidí muži

Novinky, das

Pokud vás zajímá, co všechno mužům vadí na ženách při jejich společných intimních chvilkách, pak nahlédněte do seznamu top ženských prohřešků, které ve své praxi nashromáždila odbornice na vztahy Tracy Coxová.

Foto: Profimedia.cz

Muži milují bezprostřednost.

Článek

1. Odpor k ejakulátu

Muži ženám vzkazují, ejakulát není jedovatý, ani infekční. Pokud se ho ženy štítí, pak by se měly vzdát alespoň svých komentářů.

2. Když ženy netuší, co dělají

Mnohé ženy v podstatě vůbec netuší, jak se penisu mají dotýkat a místo toho, aby se zeptaly nebo se mužem nechaly vést, tak s penisem doslova provádějí nevídané kusy. Muže to pak nejen nevzrušuje, ale mnohdy jim je to doslova nepříjemné.

3. Tichý sex

K vášnivému sexu zvuky patří. Muže ženiny vzdechy nejen vzrušují, ale hlavně jsou pro ně indikátory jejího vzrušení. Pokud žena během milování ani při svém vyvrcholení nevydá hlásku, muž může mít pocit vlastního selhání.

4. Plánovaný sex

Muži milují bezprostřednost. Pokud žena partnerovi nedopřeje sex jinak než naplánovaný, v jedné místnosti, v přesně daný okamžik, pak se nemůže divit, že jeho zájem o sex rychle upadá a v podstatě se přestane sám snažit.

5. Velká šéfka

Někteří muži mají rádi dominantní ženy, které vědí, co chtějí a jdou si za tím. Ovšem nemůže se podle nich řídit úplně vše. I muž potřebuje mít možnost alespoň občas rozhodnout a mít poslední slovo.

6. Když žena trvá na kondomu

Někteří muži se kondomům brání, seč můžou a nemají rádi ženy, které na jejich používání trvají. Mnohé z nich také pohoršuje, když od nich žena alespoň chce aktuální výsledky jejich HIV testů.

Tyto mužské stesky ale odborníci neuznávají. I v jejich zájmu by měla být jejich bezpečnost, a to nejen ochrana před pohlavními chorobami, ale také nechtěným otěhotněním. Dobře zvolený kondom navíc muže vůbec neomezuje.

7. Stud a strach z nedokonalostí těla

Pokud se chce žena milovat jen ve tmě či v přítmí a na každý mužský dotek reaguje slovy: „Nesahej mi na mé špeky,” pak by si měla uvědomit, že pokud se nejedná o naprostého hlupáka, tak neexistuje žádný muž, který by při sexu něco takového řešil.

Není pravdou, že muže vzrušuje jen dokonalé tělo. Není totiž vůbec žádným pravidlem, že žena s dokonalým tělem je ta nejlepší milenka. Realita bývá dost často jiná.

8. Předstírání orgasmu

Ano, mnozí muži se cítí opravdu mnohem lépe, pokud dokážou ženy přivést k orgasmu a může se zdát, že jim k tomu stačí i předstíraný orgasmus.

„Nicméně i muži mají srdce na správném místě a mnohem více ocení, když jim pomůžete s tím, abyste už nadále nemusely vůbec nic předstírat a sex s ním si skutečně užily,” upozorňuje pro Daily Mail odbornice.

9. Myšlenkami jinde

Muži se nemůže stát nic horšího, než když mu žena během milování z ničeho nic řekne, aby jí potom připomněl, že má ještě něco udělat... Stejně tak, když během intimností popadne telefon a začne si je společně fotit, aby si měla co dát na sociální sítě. Nebo když během milování pípne na mobilu zpráva a ona se odtáhne, aby si ji okamžitě přečetla... Na nic z toho není žádný muž zvědavý.

10. Přespříliš velká citová vazba

Pokud žena po prvním sexu s mužem začne okamžitě pomýšlet na svatební zvony, pak si může být téměř jistá, že žádný další sex neproběhne. Jestli muži něco nemusí, tak silné citové pouto, které si k nim některé ženy od začátku vytvářejí.

Muž i v mileneckém vztahu potřebuje volně dýchat a nesnese, když je na něj někdo hned od začátku bezmezně vázán.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám