Hlavní obsah

Co ženy na mužích nejvíce přitahuje

Novinky, das

Ženy nehledají dokonalé muže, jak se snaží mnohdy média lidem podstrčit. Hledají spíše mužnější typy, které nejen že nevypadají upraveně a uhlazeně, ale také je zajímají i jiné věci, než jen starosti o svůj vzhled a úspěchy.

Co české ženy přitahuje na mužích nejvíce

 
Článek

Až 91 procent žen touží raději po muži s chybami, než po panu "dokonalém". A většina žen upřednostní i nepořádného chlapa, který o sebe nebude tolik dbát, hlavně když k nim bude pozorný a dokáže dát najevo své city.

To je přesně to, co dnešní ženy ve vztazích nejvíce postrádají. Je samozřejmě fajn, když muž vypadá skvěle, je úspěšný a vydělává spoustu peněz, ale pokud bere u ženy vše jako samozřejmost, nenajde si čas pro její pochvalu a uznání a není k ní jakkoliv pozorný, pak ani všechny tyto jeho klady ženu šťastnou neudělají.

Přirozenost nade vše

Ženy mají jednoznačně raději skutečné chlapy, kteří se nestydí za své ochlupení ani za své jiné nedokonalosti. Vždyť až dvě třetiny žen upřednostňují přirozeně chlupaté muže, a dokonce 43 procent žen miluje mužské strniště a vousy na tváři.

A téměř polovině žen je přímo odporné, když muž sleduje svou váhu a kouká na to, co jí a nejí, aby náhodou nepřibral, nebo bez nagelované hlavy nevynese ani koš s odpadky.

Reklama

Související témata:

Související články

Plnovous na ženy působí doslova asexuálně

Plnovous opravdu není sexy. Pro naprostou většinu žen je velmi neatraktivní a ve většině z nich při haló efektu vyvolá negativní pocity. Zatímco jemné strniště...

Výběr článků

Načítám