Hlavní obsah

Britům roste o Vánocích chuť na sex s kolegy

LONDÝN

S blížícími Vánocemi se zrodila další zajímavá studie, která poodhaluje milostný život obyvatel Velké Británie těsně před svátky. Podle průzkumu se necelá polovina zaměstnanců přiznala, že se na firemních oslavách křesťanského svátku ráda sexuálně vydovádí.

Foto: Petr Hejna
Článek

Zdá se, že se Britové nenechávají příliš strhávat atmosférou Vánoc, která zpravidla vybízí k upevnění rodinného kruhu, a naopak se dávají zlákat milostnými aférkami s kolegy.

41 procent zaměstnanců anglických firem přiznalo, že se rádo oddává příjemnému předvánočnímu sexu mezi kolegy a 13 procent se milovalo přímo během oslavy v zaměstnání, napsal zpravodajský server Ananova.

Nejoblíbenějším místem k sexu je podle Britů zasedací místnost určená k poradám. Dále se zaměstnanci často milují v šéfově kanceláři, přičemž pouze 6 procent dotázaných uvedlo, že již bylo přistiženo třetí osobou při činu.

Anketa pod článkem:
Už jste měli pohlavní styk na vánoční firemní oslavě?

"Výzkum je pouze důkazem toho, že firemní oslavy jsou dobrou příležitostí k uskutečnění tajných snů - jak docílit pohlavního styku s osobou, na kterou u počítačové obrazovky myslíme po celý rok," sdělila Kate Taylorová, mluvčí britské společnosti, která výzkum prováděla. 

Sex po celý rok

Z průzkumu dále vyplývá, že 23 procent Britů provozuje sex s kolegou nejen o Vánocích, ale kdykoliv během roku, z nichž téměř polovina přiznala, že jim ke styku významně napomohl alkohol. Naopak 55 procent z nich si postěžovalo, že milování bylo završením dlouhého dobývání kořisti.  

Anketa

Už jste měli pohlavní styk na vánoční firemní oslavě?
Ano, každoročně
22 %
Ano, ale jen párkrát
12 %
Pouze jednou
9,6 %
Ne, nikdy
56,4 %
Celkem hlasovalo 1049 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám