Hlavní obsah

Britové zaskočení mrazem se věnují záletům

Londýn

Tisíce vdaných žen a ženatých mužů ve Velké Británii tráví čas vyhledáváním možných záletů. Když je sníh uvěznil v domě, nelení a navštěvují seznamku pro zadané.

Foto: Profimedia.cz

Velký nárůst počtu lidí, kteří hledají mimomanželské povyražení, je asi následkem příchodu kruté zimy

Článek

Populární webové stránky IllicitEncounters.co.uk jsou místem, kde vdané a ženatí mohou vyhledávat milence a milenky. Během posledních šesti dnů tyto stránky navštívilo více než 2 500 nových zákazníků. Většina z nich je z těch částí Británie, kde je sněhu nejvíce.

Velká část nových klientů je z Dorsetu, Devonu a Cornwallu. Webové stránky se ocitly pod takovým náporem, že musely najmout několik nových pracovníků na výpomoc.

Prudký vzestup v počtu lidí, kteří hledají mimomanželské povyražení, je zřejmě následkem nejhorší vlny mrazů, které Britské ostrovy postihly za posledních 30 let.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženy vytuší nevěru okamžitě

Jste čerstvě zamilovaní a obáváte se, aby vašeho milého nesvedla jiná žena, nebo jste naopak již delší dobu ve svazku a občas vás napadne, jak na tom asi je...

Jak milenky útočí proti manželkám

Stát se ideální milenkou není vůbec lehké. A většina neoficiálních vztahů také nemá dlouhého trvání a skončí jen jako pouhý flirt. Jsou však případy, kdy je...

Výběr článků

Načítám