Hlavní obsah

Brazilští lékaři nabízejí zvětšování penisů zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRAZÍLIE

Mužským obyvatelům Brazílie s nízkými příjmy a malým přirozením se naskýtá jedinečná šance, jak si zvýšit sebevědomí. Tamní plastičtí chirurgové totiž rozjeli jednorázovou internetovou akci, která nabízí zvětšení penisu zdarma.

Foto: Karolína Kudláčková
Článek

Skupina brazilských lékařů provádí v současné době zvětšování pánského přirození zdarma. Činí tak u příležitosti výročí - od roku 1996 se v Brazílii podrobilo již tisíc mužů zákroku, který jim umožnil prodloužit mužství.

Prodloužený penis není výkonnější

Lékaři zdůrazňují, že jde pouze o estetický zákrok, zájemci tudíž nemohou očekávat vylepšení sexuálních funkcí. Během operace nabude penis na objemu, výkonnost při pohlavním styku se však nezmění.

Zájemci musí splňovat podmínky pro přijetí

Vidina zvětšení penisu zdarma zlákala již tři tisíce Brazilců. Zákrok ale není poskytován kterémukoliv uchazeči. Zájemce musí být starší jednadvaceti let, jeho přirození nesmí být delší než dvanáct centimetrů při erekci a jeho příjem by neměl překročit asi deset tisíc korun měsíčně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám