Hlavní obsah

Belgické prostitutky si vydobyly ztlumené pouliční osvětlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ANTVERPY

Městský úřad belgických Antverp vyšel vstříc místním prostitutkám, kterým vadí příliš ostré osvětlení ulic. Úřad jejich stížnost projednal a osvětlení pravděpodobně ztlumí, napsal internetový server Independent Online.

Foto: Marek Velebný

společný nástup k vodě

Článek

Kněžkám lásky vadilo, že prudké osvětlení odhání případné zákazníky do ponurejších míst, kde nehrozí, že budou spatřeni svými známými.

Prostitutky si stěžovaly na městském úřadě a se žádostí o pomoc se obrátily dokonce i na policii  s tím, že osvětlení je okrádá o nutné soukromí a rovněž jim maří obchody. 

"Máme tu oznámení od prostitutek, kterým vadí, že je na ulicích příliš mnoho světla jak pro ně, tak pro klienty," potvrdil mluvčí radnice Jorn Verbeeck. "Projednáváme jsme možnost jeho ztlumení," dodal. Nyní se podle něj bude zkoušet elektrický systém, který by světlo automaticky mírnil. 

V některých ulicích Antverp je prostituce povolena, jde však o přesně vymezená místa zejména u pobřeží. Počet prostorů je velmi nízký.

Reklama

Související články

Rumunské prostitutky poskytnou zimní slevy

Poté, co některé rumunské prostitutky v létě přijímaly za své služby místo hotovosti potravinové stravenky, nabídnou kněžky lásky další zákaznické výhody....

Mexické prostitutky jsou verbovány k policii

Policie v mexickém státě Yucatán přijala nový program Habitat, v jehož rámci budou noví dopravní policisté verbováni z řad místních kněžek lásky. Ty prý budou...

Prostitutky z Guatemaly prahnou po uznání

Prostitutky z guatemalského hlavního města by chtěly získat větší společenské uznání. Proto založily fotbalový klub, který se hodlá zúčastňovat místních...

Výběr článků

Načítám