Hlavní obsah

Barva ložnice prozradí o sexuálním životě víc, než tušíte

Trápí vás nedostatek sexuální aktivity doma? Pak se podívejte na výmalbu vaší ložnice. Podle nejnovějšího průzkumu se jasně potvrdilo, že nejčastěji se lidé milují ve fialových, purpurových a lila ložnicích a naopak nejméně v ložnicích zelených a šedých.

Foto: Profimedia.cz

Jak může vypadat ideální hnízdečko lásky ...

Článek

Podle průzkumu společnosti LittleWoods se souloží ve fialových ložnicích v průměru více než třikrát týdně. Zajímavé přitom je, že pokud se k fialové barvě přidá hedvábný materiál povlečení, zvýší se průměrná frekvence souloží na 4,25krát za týden.

„Celé roky říkám všem, že béžová ložnice vede k béžovému sexu. A to bych tedy nepřál nikomu,“ tvrdí uznávaný britský interiérový designér Laurence Llewelyn-Bowen. Nejsexuálnější ložnice má podle něj purpurové zdi, lila hedvábné povlečení a fialkové přehozy.

Barva ložnic podle frekvence milování:
1. Purpurová a fialová
2. Červená
3. Nebeská modř
4. Růžová
5. Černá
6. Námořnická modř
7. Žlutá
8. Oranžová
9. Hnědá
10. Bílá
11. Béžová
12. Zelená
13. Šedá
Přečtěte si také:
Dřív než padne rozhodnutí podstoupit plastickou operaci
Málokdo si připouští, že plastická operace může mít své komplikace. Víte, jak je minimalizovat? Více se dočtete ve čtvrteční příloze deníku Právo Café.

Reklama

Související témata:

Související články

Tajemství tantry podléhá stále více lidí

Když se vysloví slovo tantra, většina lidí si vybaví spojení tantrická masáž. Příznivci tantry však říkají, že sexualita a milostné umění, které jsou základem...

Výběr článků

Načítám