Hlavní obsah

Banány výrazně podporují mužskou plodnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Singapur

Banány mají mnoho na zdraví blahodárných účinků. Podle singapurských urologů by je pak měli jíst především muži, již mají problémy s počtem spermií v ejakulátu. Konzumace tohoto ovoce totiž výrazně zvyšuje produkci mužského semene. Pánové, kteří si dopřejí alespoň jeden banán za tři dny, jsou výrazně plodnější než ti, kteří nejedí banány vůbec.

Foto: Profimedia.cz

Banány

Článek

Ovoce může zvýšit produkci spermií, protože obsahuje vysoké množství hořčíku, který je pro produkci spermatu důležitý,“ tvrdí lékaři v článku pro deník Sin Chew.

Podle singapurských lékařů by všichni pánové toužící po dítěti měli hodně konzumovat také oříšky kešu, brambory, těstoviny a mořské plody.

Vyhnout by se naopak měli konzumaci alkoholu, kouření, dlouhému pobytu v horké vodě či v sauně a nošení upnutého spodního prádla.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex bude za deset let jen zábavou

Když se pár za deset let rozhodne mít dítě, místo do ložnice zamíří do reprodukčního centra, tvrdí vědci. Minimálně dvojice, kterým je více než třicet let,...

Výběr článků

Načítám