Hlavní obsah

Až třetina mužů tráví víc času před zrcadlem než při milování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále více mužů dbá o svůj zevnějšek a tráví před zrcadlem mnohem delší dobu, než tomu bylo v minulosti. Muži dokonce věnují úpravě sebe sama více času než samotnému sexu.

Foto: Profimedia.cz

Stále více mužů dbá o svůj zevnějšek a tráví před zrcadlem víc času.

Článek

Podle britského průzkumu až třetina mužů denně stráví péčí o svou vizáž asi sedmnáct minut, týdně se jedná asi o dvě hodiny. Přitom milování stejní muži věnují cca jen půl hodiny týdně.

Z průzkumu podnikatele a designéra Toma Pellereaua dokonce vyplývá, že si polovina mužů tajně občas půjčí make-up své partnerky. Používají jej ze stejného důvodu jako ženy - aby zakryli nedostatky a vady na kráse obličeje.

„Není vůbec žádným překvapením, že vidíme tolik mužů ochotných zajít až tak daleko, i když to někdy znamená, že se musejí uchýlit k úskokům před partnerkou,“ komentoval výsledky průzkumu pro The Sun sám Pellereau.

Reklama

Související témata:

Související články

Symbolem mužnosti je stále masožravost

Symbolem mužnosti pro většinu západní společnosti je stále maso. Zvláště tradiční hodnoty zastávající část společnosti věří, že právě konzumace masa je typicky...

Výběr článků

Načítám