Hlavní obsah

Audio erotika - nový populární trend mezi ženami

Novinky, bok

Sex je součástí lidského života, a rozhodně nejen ve fyzické formě. Existuje erotická četba, ale také filmy různých „náročností” a specifik pro muže i ženy. U žen se ale v poslední době těší oblibě ještě jiná forma - tzv. audio erotika.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O tom, že audio erotika je opravdu velmi populární, svědčí i fakt, že v minulém roce se na internetu celosvětově objevila celá řada platforem, které podobný obsah nabízejí. Většinou jsou placené, některé ale nabízejí zpočátku základní obsah zdarma. A odběratelkami jsou v mnoha případech právě ženy. Proč je tak přitahuje?

Možná tím, že jde mnohdy o krátké příběhy - možná kýčovité, ale jinak plné erotiky. A hlavně, mnohé nahrávky obsahují něco víc než jiné „běžné” erotické produkty - ženy v nich mají bezpečné a chtěné milostné akty, bez toho, aniž by byly ponižovány, manipulovány nebo do něčeho nuceny. Potřebná představivost ke všemu je už pak jen třešničkou na dortu.

Jak dodávají mnohé dřívější studie, právě představivost je ale až u 90 % žen podstatná k tomu, aby se vhodně naladily na případný reálný sex.

Podívejte se, jak burlesky baví svými lehce erotickými vystoupeními muže i ženy

Žena

Jak se serveru The Guardian svěřila jedna ze čtenářek, audio erotika představuje zábavný a hlavně bezpečný způsob, jak může sama prozkoumávat svou vlastní sexualitu. Jak dodává, jde to i u klasických erotických filmů, ty ovšem mají v mnoha případech zásadní problém - zkreslený pohled na sex a sexuální vztah mezi mužem a ženou.

„Navíc, u filmových erotických snímků se mnohdy nemohu soustředit na obsah, protože mě zaujme něco jiného. Proč má žena tak nepřirozeně velká ňadra, tak dlouhé nehty, vzruší se hned bez předehry... atd.,” popsala. U audio verze si tak představit přesně to, co je podle ní sexy.

Reklama

Související témata:

Související články

Není orgasmus jako orgasmus

Klitorální, vaginální a smíšený – to je základní členění orgasmů, se kterým se pravděpodobně setkala každá žena. Věděly jste ale, že existuje ještě dalších...

Výběr článků

Načítám