Hlavní obsah

Američanky sex nebaví, Němky myslí na nevěru

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK/BERLÍN

Ženy ve Spojených státech jsou sexuálně poměrně málo aktivní. Vyplynulo to z průzkumu, v němž odborníci nastřádali odpovědi respondentek z USA a porovnali je s odpověďmi obyvatelek jiných zemí. Studii, při níž bylo vyzpovídáno jedenáct tisíc žen starších 22 let, zadal magazín Esquire.

Článek

Výsledky ukázaly, že celých třicet sedm procent Američanek se s partnerem raději mazlí než souloží. Odborníci okomentovali závěry s tím, že se obyvatelky USA chovají zdrženlivěji než například populární hrdinky televizního seriálu Sex ve městě.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Upřednostňujete mazlení nebo přímo soulož?

Výzkum se pídil rovněž po tom, po jaké době ženy svolí k pohlavnímu styku. Ochotu k intimnímu sblížení s mužským protějškem projeví Američanka teprve po páté, ale častěji až po šesté schůzce.

Nejrychleji svolné sdílet s novým známým postel jsou podle výzkumu Švédky, sex měly v průměru již během čtvrtého rande. V těsném závěsu je následují ženy z Austrálie a Velké Británie, statisticky se 4,4 schůzky před pohlavním stykem. Holanďanky se před první souloží sešly s novým sexuálním partnerem v průměru 4,7krát, Němky a Izraelky 5,3krát.

Nevěru zvažuje každá druhá Němka

Opačnou stranu vztahu se snažil pojmout jiný výzkum, který byl tentokrát uskutečněn v Německu. Německý časopis Für Sie nastolil v anketě pro ženy od 30 do 55 let, které žijí v trvalém svazku, otázku partnerské nevěry.

Z odpovědí více než tisícovky respondentek vyplynulo, že každá druhá si dokáže představit, že věrnostní slib poruší.

Nejčastěji (34 procent) kvůli tomu, že její manžel či druh o sebe přestal dbát. Zhruba třetina dotázaných německých žen uvažuje o milenci, protože cítí, že se muž do milostných hrátek nutí a sex už nepřináší radost ani jedné ze stran, popřípadě se dokonce stává příčinou hádek. Partnerova nevěra vyvolává touhu oplatit mu stejnou mincí u 23 procent dotázaných žen.

Anketa

Upřednostňujete mazlení nebo přímo soulož?
Mazlení
36 %
Soulož
64 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2583 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Skutečné chlapy dělá mazlení

Zakořeněné přesvědčení, že pouze tvrdá a přísná výchova dokáže z křehkého chlapečka vycepovat pořádného mužského, bere za své díky nejnovějšímu výzkumu...

Výběr článků

Načítám