Hlavní obsah

Absolonová čeká na Pana Správného

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Stále populárnější zpěvačka Monika Absolonová ani po bolavém rozvodu na muže nezanevřela. "Chlapi se mi líbí pořád a moc! Jen bych momentálně nechtěla žádného domů," svěřila se. Partnerským vztahům tak ponechává volný průběh. "Michal David i kartářka mi předpověděli, že už brzy toho Pana Správného konečně potkám, a já věřím," zasmála se Monika.

Foto: Milan Haluška

Ilustrační foto

Článek

"A ostatně, mám vedle sebe tři chlapy. Černého labradora Kvída a tátu s bráchou. Když se tak zamyslím, tak v podstatě celý život jsme já a táta byli v konfliktu, pořád jsme se jen dohadovali. Nedávno se ale taťka musel podrobit velmi náročné operaci páteře a paradoxně díky ní, jako štěstí v neštěstí, jsme konečně měli čas si spoustu věcí vyjasnit a leccos si uvědomit. Mám obrovskou radost z toho, že jsme si svůj vztah vyřešili a konečně spolu dokážeme naprosto v pohodě komunikovat," svěřila se Monika.

Láska k vozu

Je v současnosti i zamilovaná, ale do svého nového terénního vozu značky Mercedes. "Totálně jsem se do něj zbláznila, je to můj miláček a dala jsem mu jméno Míša. Je téměř větší než můj byt a je prostě úžasnej. Sice ho musím splácet, ale vůbec mi to nevadí. Penízky jsem si původně šetřila na stěhování a nové zařizování, které se ovšem zatím nekonalo, takže mám vlastně domeček na kolečkách. Navíc je Míša skvělý v tom, že mi slouží zároveň i jako pojízdná šatna. Má tmavá skla, takže dovnitř není vidět, a je v něm spousta prostoru. Stačí jen posunout sedačky a převlékárna je k dispozici. Vlastně můžu hned z auta vyjít na pódium," říká. 

Čeká ji Bratislava

Momentálně slaví Monika Absolonová úspěch v muzikálu Rebelové, kde hraje role Bugyny a Alžběty. "Bugyna je osmnáctiletá puberťačka, a vzhledem k tomu, že jsem oslavila sedmadvacetiny, mi to docela lichotí. Nedílnou součástí rolí v Rebelech je také mluvené slovo, a přiznám se, že z toho jsem měla docela strach. Proto mě moc potěšilo, že mě moji kolegové z muzikálu, kteří jsou opravdovými herci, pochválili, že hraju krásně a že jsem je mile překvapila."

Ale přece jen, nestýská se jí po roli Kleopatry, která ji vlastně proslavila? "Stýská, ale v prosinci se Kleopatra na měsíc vrací, v lednu nás čekají derniéry, a od 22. února se začíná hrát v Bratislavě. Takže se už těším, až za ní budu s Míšou dojíždět."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám