Hlavní obsah

V sexu jsou Češky stříbrné

AMSTERDAM

Obecně platí, že intimní styk vytlačují ze všednodenního života jiné povinnosti. Na jeho snížené frekvenci se zejména projevuje stres a nároky, jež na lidi v produktivním věku klade jejich zaměstnání. A tak se vlastně za úspěch považuje milování, k němuž dojde alespoň jednou týdně.

Článek

Podle zjištění nizozemského institutu pro výzkum trhu SKIM Analytical, jenž zpracoval pro farmaceutický koncern Schering rozsáhlou studii věnovanou tomuto tématu, se obdobně častými milostnými hrátkami může pochlubit každá druhá evropská žena ve věku od 15 do 49 let. Průzkum přitom proběhl mezi 11 500 příslušnicemi něžnějšího pohlaví ve čtrnácti zemích.

První místo zaujaly bezkonkurenčně Italky. Plných 59 procent z nich se oddává fyzické rozkoši nejméně jedenkrát za týden. O pouhá dvě procenta za nimi zaostávají Češky, jež tím dávají vlastně na frak tvrzení, že jejich mužští rodáci jsou nejen líní, ale také neschopní. Proti Němkám, jež jsou sexuálně uspokojovány pouze v 46 procentech, jsou na tom víc než dobře. Nemluvě o Rakušankách, u nichž se uvedená četnost souloží pohybuje kolem 38 procent.  

Alarmující je ovšem fakt, že při prvním pohlavním styku zhruba pětina dívek a žen nepoužívá žádné antikoncepční prostředky a riskuje tak nechtěné těhotenství.

Reklama

Související témata:

Související články

Dívky se chtějí nechat dobývat

I dnešní starší generace si stejně jako kdykoli v minulosti stěžuje na to, že to jde s mládeží z kopce. Zejména pak dívkám vyčítají, že se chtějí vyrovnat...

Léto a sex na jednu noc

Flirtování, sexuální úlety k létu neodmyslitelně patří. Kdy jindy jsou ženy i muži tolik nabití sexuální energií jako právě v létě. Jak úspěšně zvládat tyto...

Výběr článků

Načítám