Hlavní obsah

Filipíny jsou rájem mužské prostituce

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní město filipínského souostroví je rájem gayů. Tamním lukrativním povoláním je rozhodně mužská prostituce, čehož si také všimli filmaři. A pokud o podobném fenoménu chtějí natočit film, pak zamíří právě do Manily.

Článek

"Ve městě jsou stovky gay barů a klubů, naleznete tady prostituty všech možných typů. Od těch mužných až po převlečené za ženy, a také shemales," tvrdí Filipínec, který se sám prodává.

Ve městě mužské prostituce, jak by se Manile mohlo přezdívat, vznikla řada filmů inspirovaná tímto fenoménem. Například loni o masérech pro gay zákazníky vznikl snímek Masahista, který sbíral ceny na světových festivalech.

"Je to skvělé prostředí. Tolik různých klubů a typů tanečníků nikde na světě nenajdete," tvrdí režisér Mel Chionglo, který na motivy scénáře Rickyho Leea natáčí nový film Twilight Dancers. Snaží se v něm zmapovat život manilských tanečníků a prostitutů.

Reklama

Související témata:

Související články

Herec Jared Leto přiznal, že je gay

Hollywoodský herec Jared Leto v rozhovoru pro rozhlasovou stanici AIM přiznal, že je gay. "Řeknu vám něco exkluzivního, co z mých úst nikdy veřejně nezaznělo,"...

Elvis Presley prý musel být gay

Jonathan Rhys Meyers je přesvědčený, že byl Elvis Presley homosexuál. Podezřelá je údajně jeho garderoba a náklonnost k matce. Osmadvacetiletý irský herec...

Výběr článků

Načítám