Hlavní obsah

Zrzky si užijí v životě víc sexu než blondýnky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAMBURK

Blondýnky si možná užijí víc legrace, ale zrzky zase víc sexu, ukázalo se v novém průzkumu v Německu. Sexuální život stovek tamních žen v souvislosti s jejich barvou vlasů zkoumala studie profesora Wernera Habermehla.

Článek

"Ženy s červenými vlasy byly zřetelně sexuálně aktivnější než ostatní, měly víc partnerů a častější sex. Průzkum ukázal, že divoké zrzky opravdu dostály své pověsti," uvedl Habermehl.

Ale to není všechno! Ženy, které si barví vlasy na červeno z jiné barvy, podle průzkumu signalizují, že hledají partnera: "Dokonce i ženy ve stálém partnerském vztahu dávají svým protějškům najevo svou nespokojenost, když si obarví vlasy na rudo. Říkají tím, že touží po něčem lepším."

Podle psycholožky Christine Baumannsové ale za lepším sexuálním životem zrzek nemusí stát jen ženy samy: "Červená barva symbolizuje vášeň a pokud muž uvidí zrzku, pomyslí si, že má co dělat se ženou, která nebude činit velké okolky, pokud jde o sex, a tak přistoupí rovnou k věci."

Reklama

Související témata:

Související články

Brunety zaplavily Hollywood

Éra blonďatých hřív, kterými se donedávna chlubily nejslavnější osobnosti ze světa showbyznysu, zřejmě pomalu skomírá. Celebrity nyní začínají měnit barvu...

Pánové mají raději blondýnky

Když jsem před mnoha lety dospíval, lákala mne z celé rodičovské knihovny především polička "zakázaných knih". Stály až ve druhé řadě, skryty zvědavým očím...

Výběr článků

Načítám