Hlavní obsah

Stále více mužů chce větší penis

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli vlastní muži nadprůměrný penis, nejsou stále spokojeni. Touha mít větší a lepší výbavu, vypadat lépe a jinak postihuje v moderní společnosti více mužů než dříve. Zatímco dosud se nespokojenost s vlastním tělem týkala především žen, výzkumy prokazují, že mezi muži je postižených stejné procento.

Článek

Porucha vnímání vlastního těla není jen doménou žen. "Mnoho lidí si myslí, že když se tahle porucha týká vnímání vlastního těla, tak postihuje jen ženy. Není tomu tak," míní doktorka Katharine A. Phillipsová z Brownovy univerzity. Zatímco ženy trápí především nadváha, tvar tělesné křivky a kvalita pleti, muži se dívají neustále do svých trenek.

"Muži jsou posedlí velikostí penisu. Jistě za to může také současná kultura. Muži sledují okolí a neustále se srovnávají, sledují se ve sprchách, na plovárnách i na záchodcích. V porno filmech navíc vidí nadsamce a neuvědomují si, že jsou to vyselektovaní výjimeční jedinci," uvedla Phillipsová.

Přestože jsou muži vlastníky poměrně velkého přirození, v anonymních dotaznících často uvádějí, že jsou nespokojeni se svojí výbavou. Zatím však výzkumy potvrzují, že narozdíl od žen kvůli nespokojenosti se sebou samým jen výjimečně páchají sebevraždu. Poruchou vnímání vlastního těla trpí ve Spojených státech každý padesátý muž.

Reklama

Související články

Touha po velkém penisu je problém duše

Mužů toužících po větším penisu vytrvale přibývá. Stejně jako je stále víc lidí, kteří si přejí upravit některou z částí svého těla. MUDr. Karel Kočí z Prahy...

Penis je barometr zdraví muže

Mužský penis údajně funguje jako barometr zdraví svého majitele. "Čím silnější má muž erekci, tím je jeho organismus zdravější", říká newyorský lékař a autor...

Výběr článků

Načítám