Hlavní obsah

Německé prostitutky mají radost z vítězství Italů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Berlínské prostitutky jsou nadšené, že Italové na fotbalovém šampionátu vyřadili Němce. Italští fanoušci jsou prý totiž nejlepšími zákazníky. Vítězstvím nad domácími Němci si Italové prodloužili svůj pobyt v Německu o pouhý den, ale zdá se, že i za ten jsou tyto dívky rády.

Článek

Haki Simsek, majitel největšího německého veřejného domu Artemis, řekl: "Vím, že bych neměl mít radost z toho, že Německo vypadlo, ale je to ta nejlepší možná věc pro můj byznys."

Pivo zvítězilo nad sexuálními službami

Světový šampionát i přes velká očekávání majitele veřejných domů zklamal - počet jejich zákazníků se nikterak nezvýšil. Pracovnice podniku Artemis, Světlana z Omsku prohlásila: "Je to totální propadák. Fanoušci oslavují vítězství pivem místo sexem."

Ovšem podle devětadvacetileté Marlene z Polska se stali Italové pravými zachránci situace. "Po výhře jsou ve skvělé náladě a rádi s námi oslavují. Po špatné hře potřebují naopak trochu utěšování," řekla Marlene. Majitel Simsek dodal: "Italové milují návštěvy u nás, jsou to skvělí zákazníci a my všichni máme velkou radost, že se dostali až do finále."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám