Hlavní obsah

Muži s malým penisem mají šanci u romantiček

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozsáhlá americká studie založená na výpovědi padesáti tisíců Američanů prokázala, že muži i ženy jsou stále nespokojeni se svým tělem. Zatímco ženám vadí většinou tvar a velkost prsů, mužům zase velikost penisu. Po zvětšení přirození volá padesát procent ze všech dotázaných.

Článek

Jak autoři studie dále prokázali, některým ženám na velikosti záleží a jiným ne. Ty, co se spokojí i s menším penisem na dolní hranici průměru, spojuje jeden fakt - jsou většinou romanticky založené. A ty, co romantičky nejsou, si prostě najdou partnera s většími rozměry. Ať tak či onak, s velikostí penisu svého partnera je podle průzkumu spokojeno osmdesát pět procent žen.

"Co nám z průzkumu vyplynulo je, že lidé jsou k sobě příliš kritičtí. Ve skutečnosti jsou jejich partneři ve většině případů spokojení, a to i přes to, že jejich drahá polovička má k dokonalosti daleko," prohlásil doktor David A. Frederick z University of California v Los Angeles.

Na představu společnosti o dokonalé fyzické vizáži mají velký vliv média. Zatímco ženy pohlížejí na své tělo v celku, muže trápí jen jediná část - penis. Ten je zdrojem pocitu mužnosti, nebo naopak zdrojem komplexů. Podle výsledků kalifornské studie si přeje padesát procent mužů větší penis a ještě větší počet svůj úd hodnotí jako nedostatečný. Ačkoli mohou být ženy s velikostí nespokojené, jen u šesti procent z nich to představovalo skutečný problém, jež by řešily hledáním partnera s většími rozměry.

"Vůbec žádný důraz na velikost mužství nekladly romanticky založené ženy. Pro ně jsou zásadní jiné mužovy schopnosti, a také při dosahování orgasmu je pro ně důležitější partnerova pozornost a citové založení před velkým penisem," míní doktor Frederick.

Reklama

Související články

Pamele Andersonové narostla prsa po kávě

Herečka kanadského původu Pamela Andersonová, která se vepsala do paměti diváků zejména svým bujným poprsím, vysvětlila důvod velikosti svých tvarů. Ňadra...

Pohled na ženská ňadra mužům svědčí

Vědci v nové studii dokázali, že soustředěné sledování ženských prsou je pro zdraví mužů prospěšná činnost. Dokonce to příslušníkům silnějšího pohlaví může...

Touha po velkém penisu je problém duše

Mužů toužících po větším penisu vytrvale přibývá. Stejně jako je stále víc lidí, kteří si přejí upravit některou z částí svého těla. MUDr. Karel Kočí z Prahy...

Výběr článků

Načítám