Hlavní obsah

Vězeňský sex v thajských "líbánkových chatrčích"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BANGKOK

Čtyři "líbánkové bungalovy" vybudované ve věznici ve středním Thajsku jsou velkým hitem mezi trestanci, jimž je povoleno sdílet je jednou měsíčně celých 24 hodin denně s manželkami.

Článek

Vězňové, jimž zbývají do propuštění méně než čtyři roky a způsobně se chovají, si mohou v káznici Nong Nam Khun v provincii Nakchon Savan takový bungalov rezervovat a oddávat se tam s drahou polovičkou sexuálním radovánkám od oběda do oběda, napsal list Bangkok Post.

"Účelem je posílit rodinné vazby a připravit vězně na normální život po propuštění na svobodu," vysvětlil nezvyklou benevolenci vedení trestnice jeden z jejích pracovníků. Ačkoliv původně nebylo prvořadým cílem ročního programu zajistit provinilcům sex, ale spíše umožnit v soukromí setkání s manželkami a dětmi, jsou to právě intimní chvilky, nač se prý vězňové nejvíce těší.

Vězeňské úřady myslí na všechno. Aby se předešlo otěhotnění drahých poloviček hochů v pruhovaném před jejich propuštěním na svobodu, musejí ženy nejprve předložit lékařské osvědčení o užívání antikoncepce.

Reklama

Výběr článků

Načítám