Hlavní obsah

Deník zasloužilého otce - Špína chlap

Novinky, Robert Fajman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokážete sami sebe z(ne)hodotit? Být nesubjektivní? Jste dobří či skety? Vy..., jedni! Sám si dělám po dlouhá léta poznámky. Teď ty obtisky nedávných i dávných hodin a dní vyštrachám z krabic od bot Baťa a zalistuji.

Článek

Brek, fňuk, ejchuchu, nekroložek, nekrolog. Objevím dost možná i své temné já. Tu mě máte, chybující a sobecký zlosyn v rouše starostlivého otce, fujtajbl chlapík! Sympatický, co by se za nehet na malíčku naší Julky vešlo. Co předcházelo těm sladkým řečičkám o holčičkách na Novinkách?!

9.6.1993 Nepřijetí na psychologii. Nedošel jsem ani na nádraží v den zkoušek. Byl jsem k sobě velmi upřímný, škoda peněz za vlak, o lidech vím dost i bez školy...

9.6.1994 V Praze mě poprvé v metru nachytal revizor a načal tak dlouhou životní etapu mecenáše DP, Sokola a spol.

9.6.1995 Naučil jsem se, coby zapřísáhlý odpůrce tabáku, kouřit! Můj středně silný vztah k nikotinu trvá dodnes a pomáhám P.Morrisovi prosperovat! To je ode mě hezké gesto.

9.6.1996 Ostříhal jsem si letitou dlouhou kštici. Už nemám fotbalistickou deku, nezapařím natřásáním dlouhých loken. Jsem slušňák Brendon z Beverley.

9.6.1997 Závidím školákům prázdniny, ale zpátky do školy nechci.

9.6.1998 Ve Slavnostech sněženek umírá Hanzlík s horkou zabíjačkovou v bandasce nad hlavou a mě se chce brečet, ač to vidím posté, mám srdce z cukru, joj! 9.6.1999 Přivstal jsem si na hokej Buffalo Dallas. Turkův Dallas vyhrál nad Haškovým Buffalem 4:2. To ještě Hašek zářil Naganem, za pět let už oblíben nebude vůbec, krkoun agresivní.

9.6.2000 Třídní sraz po osmi letech. Téměř všichni ztloustli. Včetně mě, oni víc.

9.6.2001 Skončil jsem s kouřením. Po filmu, v němž mladá hrdinka pomalu a bolestně umírá na rakovinu plic! Vydrželo mi to celých deset dní.

9.6.2002 Placatím se u bedny, nejsem schopen vstát a je mi zatraceně neperspektivně, padla bída na kozáka.

9.6.2003 Jsem čtyři měsíce manželem a dva otcem Alžběty, rozplývám se a růžolím...

9.6.2004 V Tescu mě šacuje ochranka jak známého lapku, pípal jsem u kas jak Audina, ač jsem nic neukradl, ani se neomluvili, příště něco seknu, ať mají proč!

9.6.2005 Čtvrt roku dvojnásobným otcem Julie, rozplývám se na druhou. Viewegh vydal Lekce tvůrčího psaní, píše jak na běžícím pásu, někdo se snaží. Tak nevím, může být nudnější příběh a chlápek?! Na školu mě nevzali, kouřím, jezdím načerno (jezdil), závidím, dělám děti, tloustnu, nevyhrávám ve Sportce a dost lidí mě nemiluje...

Ale nejsem asi až tak černokněžný. Prostě normální, obyčejný, až to někdy zahřeje a někdy nakrkne. Tak hele, čau!

Reklama

Související témata:

Související články

Deník zasloužilého otce - Proč?

Proč je nebe modré, tráva zelená, člověk živý, mrtvý, proč máš penis, proč musíme spát a proč se kurva neříká???

Deník zasloužilého otce - Medvídek Pú

Legendární méďa je rozhodně krásnější, charakternější a vůbec barevnější, než dva tfujtajbl chlapíci na volebním plakátě na telefonní budce před domem!

Výběr článků

Načítám