Hlavní obsah

Kosmetická chirurgie zlepšuje sexuální život

Novinky, famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvalitu sexu a dosažení orgasmu ovlivňuje především vztah k vlastnímu tělu. Pokud jsme totiž se svým tělem spokojeni a vnímáme sami sebe jako krásného člověka, milování je uvolněnější. A pokud krásné tělo nedodala příroda, může k němu pomoci plastický chirurg.

Článek

Psychologové dnes tvrdí: "Plastická chirurgie, zvláště zvětšení ňader, dodává ženám sebevědomí a zlepšuje jejich sexuální život."

Odborníci sledovali několik typů operací estetické chirurgie a jejich vliv na sebevědomí. Největší efekt u žen vyvolalo právě zvětšení prsů, liftink ňader a zúžení kontur těla.

"Několik let po sobě se objevují studie, které dokazují, že plastická chirurgie zlepšuje obraz těla a sebevědomí. Považovali jsme dlouho za jasné, že když se někdo cítí lépe a připadá si atraktivní, je více sexy a má také lepší sexuální život. Dnes máme na stole výzkum, který to potvrdil," uvedl docent Guy Stofman, odborník na plastickou chirurgii při University of Pittsburgh.

"Nechceme ale, abyste si řekli: Hele, když mám větší prsa, tak budu mít víc sexu. Plastiku nepodstupujete, protože chcete mít lepší sex. Je to spíš jen velké plus toho zákroku," zdůraznil Stofman.

Efekt se dostavuje především u žen, které tak snáze dosahují orgasmu. Ale mnohdy pomáhá také mužům, s výjimkou operací penisu, kde jsou výsledky stále nedokonalé.

Reklama

Související články

Krásu je možné pořídit na půjčku

Jsou operace, stomatologické zákroky a také dražší druhy antikoncepce, jejichž absolvování či pořízení si musíme dobře rozmyslet. Není to ale proto, že bychom...

Estetické operace jsou bez skalpelu

Současným trendem nejen ve všech oblastech medicíny, ale také v plastické chirurgii a estetické medicíně je minimální poranění pacienta. Používá se stále...

První lifting měla Nefertiti

Staroegyptská královna Nefertiti, už 3300 let ideál ženské krásy, podstoupila zřejmě jako vůbec první žena lifting obličeje. Tvrdí to americká egyptoložka Lisa...

Výběr článků

Načítám