Hlavní obsah

Izraelští muži mohou navštěvovat rychlokurzy nevěry

TEL AVIV

Izraelští muži se nyní mohou zapsat do rychlokurzu nevěry. Naučí se v něm ovládat všechny její technické i psychologické rafinovanosti, informoval izraelský deník Maariv.

Článek

Seminář rozdělený do čtyř fází má záletníkům vštípit, aby si kvůli zahýbání nedělali těžkou hlavu, vyvarovali se výčitkám svědomí, a hlavně je má naučit, jak se vyhnout odhalení.

Účastníci kurzu ve věku 18 až 70 let za tyto rady zaplatí 800 šekelů (přes 4000 korun). "Zvláště důležité je, aby se to vůbec nepokládalo za podvádění," vysvětlil osmadvacetiletý vedoucí "workshopu" Dennis.

Dalším klíčovým pravidlem je nikdy se k nevěře své stálé partnerce nebo manželce nepřiznat, "ani když je člověk přistižen nahý v posteli," zdůrazňuje Dennis.

Milenku je prý třeba pečlivě vybírat, a pokud možno by neměla pocházet z okruhu manželčiných kamarádek. "Ty dva světy se nesmějí nikdy protnout," varuje instruktor.

Odhaleni podle jeho názoru bývají jen muži, kteří podvědomě přistiženi být chtějí.

Reklama

Související témata:

Související články

Při nevěře nejde jen o fyzický akt

Nevěrníci své bokovky většinou obhajují a vysvětlují, že při nich jde výhradně o fyzický akt, nikoliv lásku s hlubokými city. Výsledky ankety, kterou mezi...

Výběr článků

Načítám