Hlavní obsah

Bouček a Kobzanová spolu ve vaně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

A je to tu, pikantérie ve vile začínají. První soutěžící se sice přesunou do vily až v sobotu, ale již ve čtvrtek v noci tam spolu ve vaně stráví několik hodin moderátoři noční show, Libor Bouček a Diana Kobzanová.

Článek

Moderátoři tam budou natáčet televizní upoutávku na svou Noční show a mají se na co těšit! Vířivka bude totiž prý plná pěny, kolem budou hořet svíčky, nebudou chybět jahody, šampus a gumová kachnička.

Libor i Diana se na zítřejší noc připravují. "Dneska si musím sehnat plavky, bez nich do vany nepůjdu.... I když..." směje se Libor.  Z toho, že by ho pohled na krásné tělo Diany nenechal chladným strach nemá. "Budu v sobě hledat zbytky profesionality, protože jsem věrný." dodává.

"Myslím, že dneska budu běhat kolem Střešovic, aby lidi neomdleli. Zima je přece jenom na mém těle znát," řekla něžnější polovina moderátorské dvojice. Jedním dechem dodává, že natáčení nebude úplně jednoduché. "Budu se hrozně stydět. Naštěstí je Libor sympatický a vtipný, tak doufám, že ze mě ten stud co nejdřív spadne," říká. "Plavky budu řešit až dneska večer. No, ale spíš si půjdu koupit skafandr." směje se Kobzanová.

Reklama

Související články

Vyvolení 2 startují

V sobotu večer v 19.50 startuje na televizi Prima druhá řada reality show VyVolení. Patnáct soutěžících začne až do června bojovat o ceny v hodnotě patnácti...

Výběr článků

Načítám