Hlavní obsah

Farrell: S Angelinou Jolie jsem nic neměl, bohužel...

Divoký hollywoodský herec Colin Farrell se postavil čelem ke zvěstem, že měl něco s Angelinou Jolie. Odpřísáhl, že nikdy nebyli více než dobří přátelé.

Článek

Obě hvězdy jsou známé tím, že mají sklony k navazování intimních známosti s hvězdnými protějšky, se kterými hrají. Takže když spolu hráli ve snímku Alexander, hned bylo plno řečí. Nyní těhotná kráska se usadila s Bradem Pittem.

Colin Farrell řekl: "Nic se mezi mnou a Angelinou nestalo, bohužel." O chvíli později pokračoval: "Ó bože, ona je jak ze snu! Je tak profesionální, opravdu jsme spolu vycházeli. Má i takovou tu šílenou stránku, kterou já miluju. Cítím se šťastný, že jsem s ní pracoval. Jsem si jistý, že mnoho mužů by chtělo být v mé kůži."

Farrell mimo jiné řekl, že se to může zdát divné, ale když se s ní setkal poprvé, vše mu přišlo tak nějak povědomé. "Měl jsem pocit, že už jsem ji znal. Vypadalo to, jako kdyby tam bylo nějaké spojení."

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová čeká dítě s Bradem Pittem

Hollywoodská herečka Angelina Jolieová je s největší pravděpodobností těhotná. Otcem dítěte je Brad Pitt, kterému se tak splnil životní sen, napsal v úterý...

Výběr článků

Načítám