Hlavní obsah

Láska kvete v každé váhové kategorii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Romanticky vyvrcholila americká soutěž v hubnutí. Její vítězové Matt Hoover a Suzy Prestonová, kteří za půl roku pod dohledem televizních kamer shodili dohromady 114 kilogramů, se do sebe zamilovali.

Článek

První zajiskření zaznamenali už při úvodním natáčení loni v květnu, kdy zápasnický trenér Matt vážil 154 kilogramů a kadeřnice Suzy 103. "Viděla jsem ho v tom nejhorším," řekla časopisu People devětadvacetiletá Suzy. "A i on mě viděl v tom nejhorším. Viděl, jak jsem zpocená a jak se trápím," přiznala se.

Naposledy byli spolu v červnu a pak podle regulí soutěže museli přerušit veškeré styky. Setkali se až koncem listopadu při finále v Los Angeles. Suzy už vážila necelých 60 kilogramů a devětadvacetiletý Matt sotva 83.

Radost z hubnutí je spojila

Vztah bývalých tlouštíků a nyní pohledných mladých lidí radost ze změny zevnějšku jen utužila. Matt, který žije ve státě Iowa, nyní vážně uvažuje o tom, že se přestěhuje blíže ke státu Washington, kde bydlí Suzy. "Prošli jsme spolu něčím, s čím nikdo jiný neměl dosud zkušenost," říká Matt. "Nevíme, co přinese budoucnost, ale myslím, že to bude skvělé."

Reklama

Související témata:

Související články

Láska nemá se sexem mnoho společného

Miluje mě, nebo ne? Nejde mu jen o sex? Na tuto otázku, kterou si alespoň jednou v životě položily snad miliardy lidí, bude věda už brzy schopna poskytnout...

Podle vědců vzdálenost lásce prospívá

Milenecký vztah přímo úměrně sílí se vzdáleností, která od sebe partnery odděluje. Alespoň se tak domnívají vědci z univerzity Purdue v americkém státě...

Výběr článků

Načítám