Hlavní obsah

Nedbalost i stres ubíjejí sexuální touhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MNICHOV

Stres, ale také třeba nedbalý vzhled jsou zabijáky sexuální touhy. Uvedli to němečtí odborníci ve své čerstvé studii. Neupravený vzhled odpuzuje 81 procent žen a 73 procent mužů.

Článek

Jednasedmdesát procent žen a 60% mužů dále uvedlo, že od aktu ustoupí, je-li partner příliš vlažný a neopětuje zájem.

Z výzkumu pak vyplynulo, že 71 procent žen a 43 procent mužů ztrácí chuť na pohlavní styk, pokud jejich partner vyžaduje sexuální techniky, které dotyčnému nevyhovují.

56% respondentů považuje za "zabijáka sexu" každodenní stres. Jednačtyřicet procent dotázaných pak ztrácí chuť na erotické hrátky, pokud nejsou spokojeni s vlastním tělem. 79% účastníku průzkumu se také přiznalo, že s partnerem hovoří, pokud se ve v erotickém poměru vyskytnou potíže. Jen čtyři procenta lidí se smíří s nevyhovujícím sexem nebo hledá řešení.

Výzkum provedl institut TNS Emnid na objednávku německého magazínu Lisa. Otázkám se podrobilo přibližně pět stovek mužů a žen ve věku do dvaceti do devětačtyřiceti let.

Anketa

Ovlivňuje stres váš partnerský život?
Ano
93,2 %
Ne
6,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4539 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám