Hlavní obsah

V Indonésii se opět zatýkalo za nepovolený sex

JAKARTA

Indonéské úřady uspořádaly další ze svých akcí proti nesezdaným párům, které provozují sex. Takový poměr je v zemi považován za ilegální. Ve středu to oznámily tamní sdělovací prostředky.

Článek

Předešlá razie se konala nedávno, úřady ji provedly zhruba před měsícem. [celá zpráva] Zopakovaly ji ve čtvrtek v noci v hotelu ve městě Padang v provincii Západní Sumatra. Zatčeni byli čtyři studenti, kteří nejsou s partnerkami oficiálně sezdáni. Údajně je policie přistihla při "ilegálním pohlavním styku".

"Byl jsem tam se svou snoubenku, zůstali jsme přes noc, ale neměli jsme pohlavní styk," bránil se jednadvacetiletý Romi, jeden ze zatčených studentů, jehož odcitovala agentura Antara. Doplnil, že si svou snoubenku chce vzít už za dva měsíce.

Úřady rovněž zabavily mobilní telefony se zabudovanými kamerami. Přístroje měly údajně spuštěné nahrávání, podle police jsou na nich důkazy. "Chtěl jsem si nahrát naše počínání na památku, protože se vídáme jen zřídka," uvedl třiadvacetiletý Abrar.

V Indonésii žije 220 miliónů lidí, devadesát procent z nich jsou muslimové, je tak jednou z největších muslimských zemí světa.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám