Hlavní obsah

Erotický kabaret Crazy Horse se chystá do Singapuru

SINGAPUR

Renomovaný kabaret Crazy Horse, který proslul díky svým svůdným polonahým tanečnicím, hodlá otevřít svou pobočku v Singapuru. Země se však bojí, aby připravovaný projekt neohrozil tamní mravní tradici.

Článek

Premiérovému vystoupení Crazy Horse by se mělo konat již letos v prosinci. Než se tak stane, pořadatelé chtějí uspořádat poradu, kde se projednají záležitosti reklamního a marketingového charakteru. Setkání v Asii by se mělo zúčastnit celkem dvanáct set zástupců.

Na premiérovém představení by mělo vystoupit čtrnáct tanečnic z Paříže, kde kabaret před čtyřiapadesáti lety odstartoval svou činnost. Show by mohlo vidět až čtyři sta návštěvníků.

V Singapuru ale mají obavy, aby Crazy Horse nepoškodil jejich konzervativní image. Singapur bude teprve třetím místem na světě, kde se show Crazy Horse zabydlí, dosud existuje pouze v Paříži a New Yorku. Délka prvního představení se odhaduje na 75 až 105 minut.

Reklama

Související témata:

Související články

Striptýz Crazy Horse připadl Belgičanům

Světoznámý erotický klub Crazy Horse v Paříži budou napříště řídit Belgičané. Zakoupili jej dva belgičtí investoři. Všechny tři děti zakladatele striptýzového...

Výběr článků

Načítám