Hlavní obsah

Každá desátá Němka hřeší aspoň v myšlenkách

Novinky, Korzo/P
BERLÍN

Z průzkumu zpracovaného pro časopis Lisa vyplynulo, že při milostném aktu si každá desátá žena představuje, jak spočívá v náručí úplně jiného partnera. Alespoň to tvrdí němečtí odborníci, autoři výzkumu.

Článek

Tyto ženy se přitom dělí do dvou skupin. Ty z první skupiny sní o nedostupném jedinci, ty z druhé si pak připomínají chvíle strávené se společníkem, s nímž podvádějí svého partnera.

Čtyři procenta žen pak přiznala, že touží po některé z celebrit, další tři procenta se při intimních hrátkách zabývají praktickými věcmi - sestavují například seznam potravin, které musejí nakoupit, nebo uvažují o úklidu domácnosti.

Místo sexu holení

Z údajů dále vyplynulo, že každá šestá Němka se domnívá, že jí poslední milování poskytlo méně radosti než to předchozí a že proběhlo příliš rychle.

Šest procent účastnic výzkumu pociťuje úlevu, když je pohlavní styk konečně za nimi, každá jedenáctá se do něj zapojuje s představou, že musejí konat povinnost, i když z ní nic nemá. V průměru čtyři ženy ze sta kajícně přiznaly, že místo na rozkoš myslí například na to, že si zapomněly oholit nohy.

Anketa

Myslíte při pohlavním aktu na jiného partnera/partnerku?
Ano, pokaždé
14,7 %
Jen někdy
52,1 %
Nikdy
33,2 %
Celkem hlasovalo 2319 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám