Hlavní obsah

Dva ze tří Švédů čtou partnerům textové zprávy

– STOCKHOLM

K nevěře se v době moderních technologií lze jednoduše dopátrat díky textovým zprávám, které si dotyčný přečte na mobilním telefonu svého partnera. Dva ze tří dotázaných Švédů se přiznali, že pro jistotu esemesky svým protějškům kontrolují.

Článek

Šedesát čtyři procent respondentů uvedlo, že uložené zprávy na telefonu svému partnera tajně čte. Činí tak hlavně ze zvědavosti, pětadvacet procent pak ze žárlivosti. Vyplynulo to z průzkumu společnosti Halebop pro švédsko-finského mobilního operátora TeliaSoneria, který se konal od 25. srpna do 5. září.

Do mobilů lidé nejčastěji nahlížejí, když se jejich partner nachází v koupelně či na toaletě (47%), dále když partner spí. Průzkum se dále pídil po situaci, kdy partnerův telefon láká nejvíce - 63 procent dotázaných se po mobilu partnera sápe, když se jejich drahá polovička vrátí z návštěvy baru či restaurace.

Z výzkumu rovněž vyplynulo, že 86 procent lidí už vyzkoušelo flirtování prostřednictvím SMS zpráv. Anketě se podrobilo celkem 685 osob.

Anketa

Láká vás číst partnerovy esemesky?
Ano, ale nečtu je
34,1 %
Ano a čtu je
19,5 %
Ne
46,4 %
Celkem hlasovalo 1859 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Za zamilovanou SMS dostal pokutu

Itálie patří k zemím, kde si lidé libují v zasílání krátkých textových zpráv, jejichž prostřednictvím někteří také rádi flirtují s opačným pohlavím. Jenže...

Výběr článků

Načítám