Hlavní obsah

Sex v moři zalarmoval belgické záchranáře

BRUSEL

Svérázný příklad lásky podal koncem týdne párek zamilovaných Bruselanů na pobřeží Severního moře. Gilles a Cathy tam propadli milostným hrátkám natolik, že nejen zapomněli na teplotu vody dosahující sotva dvaceti stupňů, ale i na to, že příliv vystřídal odliv, který dá zabrat i trénovanému sportovci.

Článek

Laškování ve vlnách však sledoval z pobřeží jeden z turistů vybavený kvalitním dalekohledem. V okamžiku, kdy se už milenci vzdálili od pláže skoro kilometr, zalarmoval pobřežní hlídku. Ta vzápětí vyslala do akce dvě helikoptéry.

Pátrání sice trvalo tři čtvrtě hodiny, ale vlastně bylo neúspěšné. Milenci nakonec dosáhli pobřeží vlastními silami, zatímco vrtulníky pomohly z potíží jinému dobrodruhovi na vodním skútru.

Gilles a Cathy pak policii podali svou verzi příběhu: Cathy ztratila při plavání spodní díl svých plavek, po němž tak dlouho a neúspěšně pátrali, až se mladík obětoval a zapůjčil přítelkyni své plavky, než vystoupil na pláž tak, jak ho pámbů stvořil. Policisté jej vzápětí zahalili do osušky. Oba milenci však svorně tvrdili, že se ani na okamžik necítili nijak ohroženi.

Záchranáři dospěli k jinému závěru, takže nyní je na ministerstvu obrany, jemuž podléhají záchranné vrtulníky, zda se rozhodne od milenců soudně vymáhat účet za nasazení svých strojů do akce či alespoň proplacení spotřebovaného paliva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám