Hlavní obsah

Pohled na ženská ňadra mužům svědčí

Novinky, Korzo/P
NEW YORK

Vědci v nové studii dokázali, že soustředěné sledování ženských prsou je pro zdraví mužů prospěšná činnost. Dokonce to příslušníkům silnějšího pohlaví může prodloužit i jejich život.

Článek

Skupina amerických vědců dospěla k tomuto závěru poté, co pět let sledovala dvě stě mužů. Odborníci zjistili, že ti, kteří rádi koukají na poprsí žen, mají nižší krevní tlak, méně trpí srdečními chorobami a mají pravidelnější tep narozdíl od těch, kteří tak nečiní.

Doktorka Karen Weatherbyová zveřejnila v časopise New England Journal of Medicine zjištění, že desetiminutový pohled na pěkná ženská prsa se zhruba rovná třiceti minutám cvičení.

"Při sexuálním vzrušení se rozbuší srdce a zlepší se krevní oběh. Není pochyb o tom, že mužům pohled na ňadra svědčí. Naše studie ukazuje, že pokud se této činnosti věnují deset minut denně, sníží se u nich riziko infarktu a mrtvice na polovinu. Domníváme se, že průměrný muž by si tak mohl prodloužit život o čtyři až pět let," řekla doktorka Weatherbyová.

Reklama

Související témata:

Související články

Vědec: podle ňader lze poznat charakter ženy

Tvar ňader prozrazuje, jaký má žena charakter. Je o tom alespoň přesvědčen italský badatel působící v oblasti sexu Piero Lorenzoni. Pojmenoval typické tvary...

Výběr článků

Načítám