Hlavní obsah

Knightleyová je prý ráda, že je zase sama

LONDÝN

Britská herečka Keira Knightleyová rázně popřela zvěsti, že by se trápila a měla zlomené srdce po nedávném rozchodu s přítelem. Naopak je prý šťastná, že je zase volná a bez závazků.

Článek

Dvacetiletá kráska stříbrného plátna, známá třeba z filmu Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly, chodila dva roky až do začátku srpna s modelem a příležitostným hercem Jamesem Dornanem. Keira, kterou lidé z branže pokládají za jednu z nejhezčích mladých tváří britského filmu a která je také na áčkovém seznamu nejžádanějších hvězd Hollywoodu, prohlásila, že nestojí o to, aby mermomocí hledala nový románek a hnala se do nového vztahu.

"Předpokládala jsem, že mě to sebere, ale všechno je to hloupost. Jsem šťastná, jaká jsem. Jsem sama a nic nehledám. Mám spoustu kamarádů, s nimiž mohu být," řekla Keira agentuře WENN.

Právě přátelům vzdala Knightleyová nedávno hold, když prohlásila, že jsou to právě oni, kdo jí pomáhají zůstat oběma nohama pevně na zemi, aby se z hereckého úspěchu nezbláznila a aby jí sláva nestoupla do hlavy. Už loni, když jí bylo devatenáct, Keiru zvolily čtenářky amerického magazínu New Woman nejúžasnější světovou celebritou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám